Monday, October 31, 2011

Aku cantik&Abg Stalker

**doodle di lukis oleh cik hati guna software power point

  • nama penuh : Athirah Akmal Aznan
  • nama glamer : kakak(semua keluarga besar panggil)
  • umur : 18 tahun 24 tahun
  • status : bujang muda
  • sebab cantik: **soalan macam syok sendiri jee aku nak jawap
  1. ada tahi lalat di bawah bibir...
  2. senyuman
  3. ibu cantik abah ensem =_=

**cantik ke??jom join promotion abang stalker...


43 comments:

  1. nama cik MIJ ker tuu?? ohoho~ baru tau kite ,, like gmbr ni,, kalau la reti ..

    ReplyDelete
  2. alar nak letak pic doodle juga..
    tapi tak reti.. hehehe :)

    cantik..

    ReplyDelete
  3. mmg cun..:)tq tika! ;)cantik doodle hani bt tuk tika.

    ReplyDelete
  4. huiyooo..cantik! bertuah ada orang lukis untuk you

    ReplyDelete
  5. cantik sangat memang puas hati la...

    ReplyDelete
  6. fuyyoo, tahi lalat sitinurhaliza tu.. huhu.. ^_^

    ReplyDelete
  7. wiee..cantikla doodle yg dibuat untuk MIJ :D

    ReplyDelete
  8. hahahha..salah,salah,salah.sorry tira..:D typo la.jari ni nak gk taip K. :P maafkn abg ye. :)

    ReplyDelete
  9. mmg kreatif la..cayalah !!!

    abg stalker terbaik!!!

    ReplyDelete
  10. akak tak pnh guna powerpoint utk lukis2.slalu guna excell je.header ka apa ka semua main tibai excell jer

    ReplyDelete
  11. tahi lalat bawah mulut ye? hehe.. aset pnting tu

    ReplyDelete
  12. hehehe... terasa malu2 miaw pulak.. wish u luck my dear ^_^

    ReplyDelete
  13. x aes2 ade typo kat umor tu ye?:P

    ReplyDelete
  14. gune power point pun leh lukis gmbr comel tu eh? hebat

    ReplyDelete
  15. memg cntik pun nk2 tang tahi lalat.. aset pling mhal 2^^

    ReplyDelete
  16. Cantiknye doodle tu..memang sama macam gambar sebenar.. ;)

    ReplyDelete
  17. doodlenya cantik. persis the real you :'D

    ReplyDelete
  18. wahhh...comelnye doodle tu...dan cantiknye MIJ..hehe

    ReplyDelete
  19. gne power point?
    huahh mantap la..
    xreti sy nk men-dudel gn power point..

    ReplyDelete
  20. kamu orang ketiga yang saya tengok join benda ni.hehe

    guna powerpoint?coolnya.

    ibu cantik,ayah hensem.tu jawapan terbaik! :D

    ReplyDelete
  21. camne ea lukis guna power point.
    nk blaja~~~
    ^^

    ReplyDelete
  22. cantik2 :) wanie pun dah join..
    semalam mula2 nak buat doodle gak tapi macam x menjadi lak bile lukis muka sendiri..haha

    ReplyDelete
  23. memang cantik. tgk drpd sisi pun cantik. hehehe...

    ReplyDelete
  24. so sweet!!

    ~singgah sini dr blog abang stalker ;D

    ReplyDelete
  25. tahi lalat tu sama ngan adik oshin...nampak manis je kan...

    suke la blog nih..sweet ngan doodle yg sangat comel !!!

    ReplyDelete
  26. aduhai
    xtaw nk ckp ape
    mang sebijik dah
    doodle
    dgn lukisan sebena
    hehehehe

    ReplyDelete
  27. satu lagi list abg stalker. hihihi..

    ReplyDelete
  28. guna POWER POINT pon bleh jd cun gitu???? perhhhhh!!! mmg style la! :)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  29. guna ppoint? cantiklah! aww itu nama cikmerah ye?

    ReplyDelete
  30. menyinggah sini dr blog abg stalker...terjaaaaaaaaaaah
    jelesnye ngan org yg pandai wat doodle..:)

    ReplyDelete
  31. sy pon memiliki tahi lalat yg same mcm cik athirah..=P

    love u..gal

    ReplyDelete
  32. dtg dri segmen yg sama...kak mmg cantik :)

    sdh follow ini blog :)

    ReplyDelete
  33. hye.. fizah dtg sini dari segmen yang sama.. :) selamat berkenalan :)



    http://hafizahnaminlovestory.blogspot.com/2011/11/aku-cantik-stalker.html

    ReplyDelete