Tuesday, November 1, 2011

Jom Mewarna Doodle Fizgraphic


  1. Warnakan gambar doodle yang diberikan..SAVE gambar di atas dulu dalam komputer korang
  2. korang kena tengok SINI dan SINI dulu okay..
  3.  Buat Entry Jom Mewarna Doodle Fizgraphic
  4. Letak Gambar doodle yang telah diwarna dan Tinggalkan Link Entry tersebut kat ruangan komen nie..
  5. Tak kisah guna photoshop,paint atau sebagainya..janji kreatif.
  6. Pemenang yang warna cantik n kreatif, apit akan lukis vector gambar free. Nak tag blogger lain pown tak jadi masalah..


dan ini hasil selepas di warnakan..

TAMAT : LUSA (3HB NOVEMBER 2011 Jam 10.00 mlm)
tutorial mewarna doodle - SINI
nak join klik sini




47 comments:

  1. sangat chomel ouh. anda memang sangat berbakat.

    ReplyDelete
  2. menarik... gud luck... xleh lwan awak ni..hee

    ReplyDelete
  3. wah..otai doodle join..
    thanks..cute..ada harapan nie..
    good luck!

    ReplyDelete
  4. tak reti warna pakai komputer. pakai crayon bolehh lahh.

    XD

    ReplyDelete
  5. wahhh..comell:)hihi

    cam nak join jgak la...hehe

    ReplyDelete
  6. awesome.....cantik2...kalo cci x sangup nak kale...meme fail kalo kaler pakai fotoshop..muahahah,,

    ReplyDelete
  7. cantek la sis~~~ errr gugu x reti ;p

    ReplyDelete
  8. wah..sangat cantiklah..memang berbakat & kreatif..Good Luck ya..^_^

    ReplyDelete
  9. cantik! tak ada harapan la saya nak menang ni.haha.good luck

    ReplyDelete
  10. sj nk try kaler tp x dapek. x jadik der.

    ReplyDelete
  11. eh nak join gak lah..tu pun kalau sempat.

    ReplyDelete
  12. dari kosong jadi berwarna...memang cantikkk.. ^_^"

    ReplyDelete
  13. comelnyaaa doodle tu!lg2 da warnaa..:D

    good luck!

    talented!

    ReplyDelete
  14. comel sangat, kamu memang sangat berbakat la dearrr...

    ReplyDelete
  15. p/s: hati ni dear xtenng skit..hehe..xper,its okay..

    ReplyDelete
  16. tolongla sy nk pndi jgk :( jeles kot. hihih awk ajr la kita jd pndi mewarna n melukis.tgn ni keras btl.hahah

    ReplyDelete
  17. comel~!!
    suka tengok..
    nak cubit2 doodle tu..
    hihi..goodluck yea ^_^

    ReplyDelete
  18. awwwww
    comel gileee ah
    kalo la aku ada kekretipan ni
    hehehehe

    ReplyDelete
  19. pandainye wat doodle ^__^ cemburu ~~~grr

    ReplyDelete
  20. cantek weh ko kaler pix tu. gud luck tau.

    ReplyDelete
  21. ramai da puji ckp cantik,abg xmo ckp cantik.seksinya!! :D

    ReplyDelete
  22. NICE BLOG and catik panndai warna....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

    ReplyDelete
  23. wuihhhhh molek sungguh kau kaler. aku mana tau kaler dudel dudel ni sebab aku kan paling hensem di dunia ni jadi aku memang tak tau.

    ReplyDelete
  24. ala, nak join jugak..smpt tak ni..huhu..good luck tau awk ^^

    ReplyDelete
  25. wahhh..kalo kaler guna kaler air bleh?huhu

    ReplyDelete
  26. MIJ!!!! comelnye dah siap kaler!!!! aaaaaaaa teruja nih!!! best of luck tau MIJ!! :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  27. awwwww comelnya! mestilah menanglah! inshaallah =D

    ReplyDelete
  28. comel.. goodluck! semoga bertuah..

    ReplyDelete
  29. OHMAII :O cantik la . akak memang berbakat sangat :D good luck

    ReplyDelete