Wednesday, October 19, 2011

nota kertas

tak sempat nak ingat semua benda..
kalau boleh dinding dan keliling computer nak tampal stiker kuning..
banyak kerja tak selesai lagi...
harap dapat siapkan drawing dalam minggu ni jugak..=_= 

sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.



34 comments:

  1. nota2 kecil2 mcm tu berguna elakkan kite dr btol2 terlupe..:)

    ReplyDelete
  2. gugu ske tampal nota kecik2 cmtu.. nmpk cumil je.. eheheh~

    ReplyDelete
  3. bagus jugak buat mcm tu . xde la kita lupe kan . jgn tampal kat muke plak . hehe

    ReplyDelete
  4. masa blajar dulu suke buat mcm ni..

    chayok2..moga kerja2 dapat disiapkan.. ;)

    ReplyDelete
  5. aww BW, fb, update blog pun dlm senarai:)

    ReplyDelete
  6. sama laa.. makin bz, makin bnyk sticky notes ni..

    ReplyDelete
  7. haha,, SE x buat sticky note.. SE wt trus notebook kecik.. bwk ke mne2..mcm org plak daaa T 3 T

    ReplyDelete
  8. Banyak betol idea ..ade je bahan2 yang cute.. :)

    ReplyDelete
  9. sticky notes akan ingatkan kita..hehe

    ReplyDelete
  10. yehh wallpaper lappy pun penuh sticky note utk remind mcm2..hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  11. smart note harus sentiasa berada di sisi :')

    ReplyDelete
  12. byk nya mende ko kene buat. setiap org dewasa pun begitu kan.hehehe.thanks to post it notes. hahaha.

    tak paham tang mana syg.
    yg tu cuma baut satu pesanan khidmat masyarakat tp dlm ayat yg ko buat tu mestila drpd tajuk lagu. mcm contoh yg kitorg buat tu.

    ReplyDelete
  13. p/s: dear,yui bru cuba..tu nk tgk dlm masa 2 mggue..

    ReplyDelete
  14. hek3 tula..kalau boleh semua tempat nak tampal nota kecik kan? baru la tak lupa task pe kena buat :)

    ReplyDelete
  15. buat setakat yang bole ye dear..

    ReplyDelete
  16. wah..byk tu nak kena ingat. nota pelekat memang bagus.tapi bila tgk nota pelekat terlalu byk, rasa mcm kerja masih byk je tak siap..

    ReplyDelete
  17. Cantik la doodle Tira...
    =)

    Erk...sabun ketiak??? hehehe

    ReplyDelete
  18. Aku pun camtu beb..tp lately dah kurang. Byk store dlm otak hahaha

    ReplyDelete
  19. comel comel comel :)
    tapi banyaknye online..

    memang keje drawing eh?

    ReplyDelete
  20. kagumlah dgn org2 kreatif ni:)

    ReplyDelete
  21. ambuih, busynya dia.. moga murah rezeki selalu. amin :)

    ReplyDelete
  22. sy hanya tertarik pada doodle tu =)

    ReplyDelete
  23. take care my dear..
    i wish u luck in ur life..
    syg kamu ^_^

    ReplyDelete
  24. comelnye doodle you .. ptotlah ramai yg order kan ..

    ReplyDelete
  25. waaaa
    serba serbi kene buat ye
    x pe pelan2 ye
    semoga dpermudhkan semua urusna taw =]

    ReplyDelete
  26. amboi keje..da mgalah kn kte..kte pown xbyk cm tu eeheeheh

    ReplyDelete
  27. good luck..!!! moga segala urusan selesai dgn jayanya... :)

    alahai...kenapa la sy baru nampk iklan header ni...

    sy baru je minta seorang blogger buatkan header tuk sy...harga sama gak...

    rasanya yg kamu punya ni pun cantik juga...huhuhu...

    ReplyDelete