Tuesday, October 18, 2011

muka buku


muka buku ni kadang-kadang boleh jadi bahan ketawa..
betul tak??bahkan meluat pon ada...=_=



42 comments:

  1. btol2..stuju..

    nek meluat ada gak..hehe..

    ReplyDelete
  2. betul3...meluat tuh pun banyak jugak...=)

    ReplyDelete
  3. dan boleh buat sahabat yang dah bertahun2 berkawan, putus sahabat...

    ReplyDelete
  4. dh meluat dgn fb la....twitter jum :)

    ReplyDelete
  5. Betul2x...setuju..

    Comel jer gmbr doodle tu gelak.. ^_^

    ReplyDelete
  6. jangan layan sangat nanti ketagih pastu ketegaq

    ReplyDelete
  7. btl2.tang suka tu ok la tang meluat tu rse nk tutup lappy laju2.hahha

    ReplyDelete
  8. FB skrg ni makin banyak yg buat hati meluat je...hahaha

    ReplyDelete
  9. membuatkan makin malas nak on fB dah

    ReplyDelete
  10. SANGAT SETUJU.
    sakarang makin jarang kot bukak fb.

    ReplyDelete
  11. betul . dah bosan dengan fb. --'

    p/s : doodle sangat comel :)

    ReplyDelete
  12. azzah bukak FB kelab blogger je..FB personal dah sebulan delete..tak suka dah

    ReplyDelete
  13. kita sudah berkawan dalam muka buku?

    ReplyDelete
  14. rasanya meluat lagi banyak. haha

    ReplyDelete
  15. FB yg membosankan. Dah tatau nak cari ape.

    ReplyDelete
  16. betul2...

    best ada xbest pun ada...

    FB apa pun boleh...:)

    ReplyDelete
  17. betoi3..tapi syiok sbb boleh jd stalker..kui3..

    ReplyDelete
  18. betul, betul, betul...^ ^

    p/s: lawa hasil seni anda...comel

    ReplyDelete
  19. bhn tambah dosa pun boleh dik...
    heheeeee

    ReplyDelete
  20. meluat bila org update status yg cam gamp****. cam xde life. nak berak pun nak bag tau seluruh dunia.

    ReplyDelete
  21. wahhh kenapa blog ni kena comel sangat? :P hoho suke2!

    ReplyDelete
  22. mmg jadi bahan ketawa n pening kepala jgk :)

    ReplyDelete
  23. sometimes annoying, ignore kan mana yg tak patut, ambil manfaat di fb untuk sesuatu yang elok lebih baik:)

    ReplyDelete
  24. yg bahan meluat tu mg xbole belah kan? nyampahs pun ade kdg2 nk bukak

    ReplyDelete
  25. konon2 mcm deme je la ade fesbuk..hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  26. gelak2 boleh, rindu boleh, stalk boleh, sakit hati boleh, menyampah boleh, informasi ponn boleyy, buang masa pun sangat lahh boleyy. heheh! ;D

    ReplyDelete
  27. yeah! sangat betul..kadang2 dah bosan ..walau dah bosan..tp jari ni nak cepat jerk bukak kan selalu bila on kan laptop..hik3

    ReplyDelete
  28. yes.. agree.. meluat..jangan fed up.heee

    ReplyDelete
  29. huhu.. segala-galanya mungkin di muka buku. kuh3~

    ReplyDelete