Monday, October 17, 2011

situasi



dua gambar doodle yang berbeza situasinya..
doodle menunjukan riaksi muka si perempuan berbeza..
tapi perbuatan si lelaki sama...apa yang korang fikir??



42 comments:

  1. ermm..mungkin pompuan tu tak suka bunga tu kot

    ReplyDelete
  2. Si perempuan malu bila dapat bunga dari si lelaki ?

    ReplyDelete
  3. hahai . dah bagi memalu pulokkk =.="

    ReplyDelete
  4. yg first malu. 2nd tu sma ada merajok atau tak suka bunga. haha

    ReplyDelete
  5. situasi 1 :

    boboi: tadaaaa! ni bunge utk syg sempena anibeseri kite! hehe
    gegurl : wahhh! abg ingt anibeseri kite! TQ cayang!!! muahhh (senyum)


    situasi 2 :

    boboi: errr ayang...soryla abg TERlupe la smlm anibeseri kite.. ok2 ni abg beli bunge utk ayang..sbg tande mntk maaf...k??
    gegurl : (muke masam + tanak cakap)




    *betol x cik ana teka???hehe =P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. first tu sebab dia happy bf bagi bunga.second sebab dia merajuk even bf dah pujuk dengan bagi bunga. kan?hehe comel

    ReplyDelete
  7. ooppsss, dapat bunga pun masih bermasam muka? seharusnya pipinya kena blushing..hiksss!

    ReplyDelete
  8. die xbpe suka bunga, die lg bahagia bf dia bg singa laut....kui3

    ReplyDelete
  9. apa ekkk..mungkin ada something yg lelaki tu silap cakap..silap sebut nama kot haha

    ReplyDelete
  10. merajuk kot! memula senyum sb eksaited. then atas sebab2 tertentu then jadi merajuk pulak. hmm

    ReplyDelete
  11. yg second tu sebab majuk..walau dah bg bunga tetap majuk..heh

    ReplyDelete
  12. gambar 2,

    pompuan tu saket mata mungkin?

    kehkeh

    ReplyDelete
  13. situasi 1 tu... jejaka bg bunga sebagai adiah, sebb tu suke semacam je makwe tu...

    situasi 2, jejaka bagi bunga utk pujuk, sbb tu muka makwe tu ketat je... heheheh

    ReplyDelete
  14. yang bawah tu malu tapi mahu~keh keh~

    ReplyDelete
  15. 1. Bg bunga mahal suka
    2. Bg bunga plastik, no kelas

    Hahaha

    ReplyDelete
  16. asyik2 bunga...
    kasilah benda lain juga ke...ahaks

    ReplyDelete
  17. yang atas tue sesii perkenalan..
    yang bawah tue masa tengah merajuk..

    koh koh koh.. merajuk jangan bagi bunga laa.. bagi laa cekelat.. koh koh koh

    ReplyDelete
  18. suka bunga dan tak suka bunga atau tak makan pujuk!

    p/s;tq dear..dah kurag kesan lebam tu..

    ReplyDelete
  19. lelaki tu ada buat salah tapi selamber badak mcm tak bersalah

    hehehe

    ReplyDelete
  20. bunge taik ayam
    sape yg suke hehehe

    ReplyDelete
  21. yg 1st tu happy..
    tp yg kedua tu..mcm majuk plk..nape?? ;)

    ReplyDelete
  22. adk tahu adk tahu ^__^
    1 . dia happy sangat.
    2. dia malu malu kucing. yelah kena cover kot . tak kan terus senyum lebo an ? hihik

    ReplyDelete
  23. ade ke pompuan mke sedey klu dpt bunge?hehe..pelik ni..

    ReplyDelete
  24. laki tu nak bagi bunga kat awex dia, tapi awek dia sentap bila dengar balak dia salah sebut nama dia. maknenyer awek dia bengang pasal dah tau balak dia ni ada anje yang lain...
    eh, suka2 je ek..
    ketawa sikit, akak tgh buat lawak ni..hehehe

    ReplyDelete
  25. alahai..jangan la gaduh2...gaduh2 manje cukup la..meh senyum2 sikit=)
    alalala...xmao majok2 eh=)
    cuwitnye dia:)

    ReplyDelete
  26. lelaki tetap setia memujuk wanita :)

    ReplyDelete
  27. Yang first, perempuan tu terima lelaki tu...

    Urmm yang second pulak, terfikir macam perempuan tu tak harapkan lelaki tu bagi bunga pun sebenarnya, dia hampa sebab lelaki tu bagi dia bunga. Kalau sekadar bunga tapi tak membawa kpd cinta hakiki, kalau sekadar main-main baik tak payah. hoho~ random.

    ReplyDelete
  28. pic pertama : memang bukan bertepuk sebelah tangan

    pic kedua : lelaki tu bertepuk sebelah tgn.

    so..kita tepuk sama2. waa..skrg pic tersirat. nice2. suka2

    ReplyDelete
  29. 1) lelaki pujuk, dan pompuan tgh simpan lagi ase tak mau dipujuk


    2) lelaki terus pujuk, dan pompuan terharu..dah sentap dan sedihh



    waaa..suke ati aku jek buat cite.,hehehe

    ReplyDelete
  30. mayb bunga xleyh makn???
    laki tu pown satu..heheh gy la bwk ppuan tu makan dlu bwu bg bunga..

    mayb jgk bunga tu bunga plastik???
    jeng3

    ReplyDelete