Wednesday, October 5, 2011

semut

aku : ibu.. akak dah makan ubat ke??

ibu : kan tadi dah makan...

aku : dah makan eh...

ibu : tu la banyak makan semut..

rumah aku dah jadi rumah semut..diorang buat perkongsian di rumah aku..apa aku makan..apa aku minum diorang pasti dapat jugak....baru saja nak telan air tengok semut sedang berenang-renang..kalau hidup takpa jugak ni mati...konon bunuh diri putus cinta dengan semut lain...erggghhhhh....jenuh bagi diorang makan racun biskut..tapi diorang pandai...dah muak diorang tak makan dah biskut tu...haish..memilih makan betul..nak makan apa yang aku makan je...sekarang ni tak boleh biar makan terdedah sekejap je dah kena urung...

**semut kalau warna merahjambu mesti comelkan??^_*


sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.





31 comments:

  1. Wow! Buat duit dgn header eh? Cool!

    ReplyDelete
  2. kalaulah ade semut PINK..comel kot..tp name pun semut..dah habit camtu..

    ReplyDelete
  3. warne pink menarik :) jgn ada klbhn mcm semut apidhla.haha rumah ni pn byk semut. tp sentiasa alert la tkt termkn or terminum:)

    ReplyDelete
  4. hehe
    ni tak, semut warna merah menyala.
    kalau kena gigit, sakit!
    lg tak best, gatal2. ishh...

    ReplyDelete
  5. walaupun ade semut pink, tetap x comel
    sebab die gigit sakit!

    huuuu

    ReplyDelete
  6. comel nya semut kamu, kalo warna pink nak jugak lah..hehe

    ReplyDelete
  7. huiyo~~semut makan donat big apples!

    ReplyDelete
  8. kalau semut warna pink, mesti gigit pon tak sakit. ala2 manja je gigit dia. HaHa. :)

    ReplyDelete
  9. klu wrna pink hati jambu.hahah..nti dia x smpai hati lak nk hurung mknn kita. :D

    ReplyDelete
  10. kalau ade semut pink, AK bela dlm botol. tehehehe

    ReplyDelete
  11. semot kaler pink ? haha , comel !

    ReplyDelete
  12. kalau aad semut kaler pink. aku bela kot.

    ReplyDelete
  13. gunakanlah ubat nyamuk tok mmbunuh semut..
    eh silap..
    guna ubat semut!~

    ReplyDelete
  14. semut pink manja tak? huhu...

    doodle comel... :)

    ReplyDelete
  15. samalah juga kat rumah ni byk semut..

    Comel jer bila semut berwarna pink.. ^_^

    ReplyDelete
  16. haha~comel je ibu..dulu2 zaman balaja cukup pnatang kalau minum air ada semut..sekarang ni kadang2 main redah je hehehe

    ReplyDelete
  17. habis ..sampai semut pun dia nak kaler pink.. koh koh koh

    ReplyDelete
  18. hihihi ada gak dengar orang selalu kata kalau cepat lupa tu sebab makan semut. hihi

    ReplyDelete
  19. nk belalah kalau ade semut warna pink..

    ReplyDelete
  20. cik semut datang... terima kasih ye cik merahitujambu.. mengikut firasat cik semut, semut-semut di rumah cik merahitujambu tu... nak merasa makanan manusia... dia rasa cikmerahitujambu ni tuan dia kot.. msti lah nak makan ape yang tuan dia makan.. hehehhe

    ReplyDelete
  21. kalau semut api, menyakitkan je hehe

    ReplyDelete
  22. besa la..coloni depa byk sgt beb
    ko bunuh sekoq, lagi berekoq2 muncul hihi

    ReplyDelete
  23. rumah kami tingkat 11 sejak sebulan lalu start ada SEMUT :[

    ReplyDelete
  24. semut api kaler merah..
    hot gila bila kena cium dgn dia :P




    luv,
    cik ana.

    ReplyDelete
  25. org kate bg semut tuh rendam abes then minum terus..xplupe jadinya.org kate lahh.tp xtaw lahhh sejauh mne kebenaran ;)

    ReplyDelete
  26. Nak jd semutlah

    ReplyDelete