Thursday, October 6, 2011

wedges

baru satu hari aku pakai wedges pergi kerja naik bas turun bas kaki dah mula sakit...konon nak melaram la..kasut tu dah lama tak pakai..jadi aku pakai la.. masa nak pergi ok la sebab dapat duduk..masa nak balik bediri dari pejabat sampai ke rumah..tapak kaki dah meraung sakit..turun je dari tangga bas gigil-gigil kaki..nak memandu kereta dari stesen bas sampai rumah haish...sakitnya...yang lagi sakit hati Abangla duduk..aku bediri...tak gentleman langsung diorang ni kan...

baru lepas buat header blog perniagaan aku...iaitu Triple A Shop...cantik tak??ibu cakap macam sidai baju je...heeee


kalau nak lebih jelas pergi la terjah blog perniagaan aku tu...

sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.






30 comments:

  1. yui ni dh xleh nk pakai wedges lama2..

    ReplyDelete
  2. smelah ika..bwu 2,3 kali je kai...kaki melcet tahap lobang..fobiaaa~~~

    ReplyDelete
  3. wah!dh ada blog perniagaan la.tahniah :)

    ReplyDelete
  4. saya pun xboleh pakai yg tinggi xkisahla wedges or heels ke kalau jangkamasa lama. heee

    ReplyDelete
  5. fiza suke pakai heels dan wedges..sakit tanggung sendirik..hihi..header tu semestinyer cantik!

    ReplyDelete
  6. Selesa pakai wedges untuk waktu yg singkat je. kalau lama2, better dont.

    ReplyDelete
  7. singgah pertama kali ziarah di sini...

    ReplyDelete
  8. wedges dh mcm tu.. heels lg la kan.. tp xsuke diri lame2 pakai wedges atau heels...sakit wo... heee

    ReplyDelete
  9. cik ana pun sipbek la pegi-balik kje drive je..kalo x,mmg xnak la pakai wedges..hehe
    wahhhhh blog triple A comel! :P



    luv,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  10. hampehlah abagla tu x bg duduk..tak gentlemen langsung.. ^_^

    ReplyDelete
  11. wedges memang buat siksa kaki

    ReplyDelete
  12. kalo camtu, lg rela berdiri..

    kdg2 abangla ni suka je nk duduk dengan pmpuan..

    padahal ada kerusi kosong lain..

    ReplyDelete
  13. Pump shoes la terbaek...heheheh!

    ReplyDelete
  14. mmg gie balik keje nak bus..mmg xprnh pakai wedges lps pernah terseliuh kaki turun bus sbb salah langkah...

    huhuhuuhuhuhu

    ReplyDelete
  15. sy suka beli wedges, pantang nmpk wedges cantik..tp sy tak suka pakai..pelik tp benar haha

    ReplyDelete
  16. hanie slalu ajar aku sebelum pakai kasut baru utk gigit depan kasut sblm pakai spy dia x gigit hohoho

    ReplyDelete
  17. aku suka sangt wedges. tinggi tapi tak tinggi. style je. nak beli wedges baru. kasut dah buruk ni.

    ReplyDelete
  18. mmg peminat setia wedges...tp takkan beli yg lebih dr 21/2 inci sbb nnti sakit kaki..lgpun mama dh tinggi :)

    eh eh sekali imbas mcm sidai braaa pulak...hahaaa

    ReplyDelete
  19. pakai flate shoes atau selipar jugak yg selesa kan hihi..

    ReplyDelete
  20. sama laaa..kaki sakit je. suka lagi pakai selipar atau kasut yang tak bertumit. hee. :D

    ReplyDelete
  21. hurm.kalau naik bus, baik pakai ksut sukan. wedges tinggalkan kat ofis.dah sampai baru pakai.eh boleh ke macam tu? huhu..

    eh comel apa header tu.. =)

    ReplyDelete
  22. saya takske wedges. sakit tengah kaki~

    ReplyDelete
  23. ni mesti kes tak biasa pakai wedges ni..hehe

    Waaa..cool la header tuhh :)

    ReplyDelete
  24. bgus2:) crik duit yg halal k:)

    ReplyDelete
  25. wedges is more comfortable compared to high heels :)

    will check it out ur new blogshop soon :))

    ReplyDelete
  26. pelik la..cantik,tp menyakitkn.tp korg prmpn sggup jgk pki kn.apa kata pki terompah je.ok gk tu..klu rs x secure amik je terompah tu pukul penjahat.wahahah ;))

    ReplyDelete
  27. haha..adiela kalau pakai wedges lama2 boleh tahan lagi..tapi kalau pakai heels sakit kot..haha

    ReplyDelete