Tuesday, November 29, 2011

cafe merahitujambu


makan apa pon tapi badan tak naik-naik...tension betul!!



41 comments:

  1. sama laaa..tak naik jgk bdn saya nih..

    emm...bminat ngan oreo..sedapnyaaa..

    ReplyDelete
  2. ok la tuh..yg masalahnya, tak makan pun badan naik hehe

    ReplyDelete
  3. kena mkn y byk lemak sikit..hee..

    ira pon nak naikkan brt ni..

    rsnya lepas mkn kena tdo terus kot..haha

    ReplyDelete
  4. haha.. da kata da..
    blog merahitujambu bnyk psl makanan je.. Nak belanja makan bila? (Eh tetibe.. hihi)

    ReplyDelete
  5. meh nak transfer lemak bg gemuk..nak tak?

    ReplyDelete
  6. wah..sedapnya. sedapnya. sedapnya,


    ^^

    ReplyDelete
  7. yummy !!
    order cheese cake..

    #love all the pink things.heheeh

    ReplyDelete
  8. tunggu lepas kawin. tgk naik ke tak. kalau still tak naik, mmg body terbaik la. hehehe...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. lily dulu pun mcm ni jugak..tapi since ada Qis ni..badan cepat jer naik..^^

    ReplyDelete
  11. mintak macaron sikit!
    hehhehe teruja *

    ReplyDelete
  12. mintak macaron sikit!
    hehhehe teruja *

    ReplyDelete
  13. hmmm..bagi saya rocky 2 kotak..

    1 strawberry 1 cokelat... ^_^"

    cuba minum susu appeton weight gain...dulu BMI saya kategori "kurus kering" sekarang BMI kategori Ideal...cubalah... ^_^"

    ReplyDelete
  14. ha meh ambik lemak dari saya...menarik betul buat menu ni..haha... dah jom bukak restoran WLA.haha

    ReplyDelete
  15. bagus la mcm tu

    nak amek lemak sy sikit

    ReplyDelete
  16. nk donut 2 kotak.hehehe.takpe,asalkan badan sihat.

    p/s : nk tny ni,kalau nk tempah template cm u ni bape eh =)

    ReplyDelete
  17. Bersyukur la kurus comei :D
    Nak cupcake atas ada manik2 XD

    ReplyDelete
  18. seronoknya kalau mcm tu.. cik semut ni mcm belon kejap kembung, kejap kempis.. ehhehe

    ReplyDelete
  19. ni statement tension ke bangga ni. kalau jue baca ni mesti dia yang tension. hihiihihi...

    ReplyDelete
  20. kalau order semua, ada diskaun tak..hehehe..

    badan tak naik makan byk2? bagus tu... feza makan sikit dah tembam semacam.

    ReplyDelete
  21. lemak x naik tp ada lemak tersembunyi x?hihihi

    ReplyDelete
  22. smela kita mkn byk tp still slim :) hahah

    ReplyDelete
  23. Kurus dan sihat, kira alhamdulillah.tp tgk makanan tak leh tahan,adeh

    ReplyDelete
  24. hehe.. ok la tu, maintain comey.. ^^

    ReplyDelete
  25. awak memang terror la bab lukis makanan...nmpak sangat comel...suka saya tengok...hee

    ReplyDelete
  26. kenapa stress???

    saya lagi stress sebab makan sikit pon badan dah naik =____=

    ReplyDelete
  27. sama! aiseh..humph.. tapi mummy adiela cakap..kitorang sefamily memang mcm tu..lepas kawen baru badan naik..
    neway,doodle MIJ nampak sedap :D

    ReplyDelete
  28. ouh sgt ohsem.. jeles gila.. lukis2 menu pun tetap maintain comel doodle ni... warna lak tetap lembut..

    kalau nak berisi, try makan sebelum tido...

    ReplyDelete
  29. smue comel2..teruja je tengok..hehe
    aah try mkn sblm tido..




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  30. terliur ni tgk mknan2 dlm menu tu..nak order semua bole?
    hehe

    ada 1 cr lg bole naikkan berat bdn minum air 3 liter sehari :)
    try 1 liter then 2 then 3...:)
    insyaALLAH ~
    2-3 hari lepas CK ada jumpa psl info air nie kat google tp xsimpan pula linknya...huhu

    ReplyDelete
  31. and CK pernah try.....menjadi :)
    dlu underweight skrng da normal...
    #alamak kantoi hik3~

    ReplyDelete
  32. Nadh doakan kamu. ;) moga2 cpt naik ya. ;)

    ReplyDelete