Monday, November 28, 2011

kepenatan

kepenatan..=_=....cuti tiga hari di negeri orang..barulah dapat bernafas di negeri sendiri...walaupon penat gigihkan juga melukis untuk entry baru...terima kasih yang BW ke blog merahitujambu..kelapangan aku terjah yaa..





33 comments:

  1. penat pun bleh buat cantik cam ni... kreatif tuu...

    ReplyDelete
  2. rehat dulu..pasni macam2 lah idea dia.hehe

    ReplyDelete
  3. Esok keje ke?
    saya cuti lagiiii =D

    ReplyDelete
  4. kamu kreatif..org kreatif mana ada istilah penat cipta sesuatu..:)

    ReplyDelete
  5. wah!!syian doodle tu...tdo sampai pegang pencil kaler....

    ReplyDelete
  6. sy pn pnt awak kerja part time ni lenguh tumit berdiri tp ttp nak singgah jgk kt sni.hihi :)

    ReplyDelete
  7. kreatif tol dia..hik3 =)
    comel jer lukisan tu semua

    ReplyDelete
  8. samelah kite walau sehari di negeri orang pun dah penat..tapi ade jugak kerajinan nak update..hehehe..jomlah same-same kite rehat..walau penat..ade jugak idea nak mendoodle tu ye tyra..^__^

    ReplyDelete
  9. sangat kreatif..comel sungguh doodle ni..^^

    ReplyDelete
  10. Jgn terlebih minum..nti jd la rupa bdk dlm dudel atas ni,mke mabuk.kih3 ;D


    -comel la tira!- ;)

    ReplyDelete
  11. kalau penat pun masih boleh lukis cmni, kalau tak penat tak tau la cmne lukisannya..hehehe

    ReplyDelete
  12. hehe..penat gak..cam rasa tak ckup tido..

    ReplyDelete
  13. ...walau penat tapi awak rajin, kan?

    ReplyDelete
  14. hiii..kenapa la cute je doodle ko nih.dan ko jugak rajin nak lukis untuk entry ko. dan kenapa la kerajinan ko tak pegi kat aku.

    cuti pi mana.

    ReplyDelete
  15. wahhh..no byk free je. best la. hahaha..

    ReplyDelete
  16. my dior, aku kawen dah lame la. tahun 2009. baru publish pix tu. org ingat aku tipu dah kawen.

    ReplyDelete
  17. comel aja your artwork! hehe, teruskan beristirehat!

    ReplyDelete
  18. anda mmg rajin... kalo den mmg da lame tido.. hahaha

    ReplyDelete
  19. penat penat pon produktif.. hahahhaha..

    ReplyDelete
  20. klau sy bz langsung x smpat nk update blog, huh...

    ReplyDelete
  21. kalau dah namanya suka melukis..penat pun jalan je lagi lukisannya.. jangan lupa rehat. nanti jatuh sakit.

    terbaik MIJ.

    ReplyDelete
  22. selamt kembali ke tempat asal :)




    rindu MIJ..cik ana demam:(




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete