Friday, November 4, 2011

contest:impian menjadi realiti


1.Buat satu entry berkaitan contest nie and letak banner contest pada entry plus link kan banner tersebut pada entry ini.[tajuk entry: "CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI" ]
2.Describe kan template yang macam mana korang impikan untuk blog korang and wajib lukis atas paper then snap pic lukisan tu dan tampalkan kat entry korang :)
3.Listkan blog yang korang admire pada design blog tersebut.
4.Tag 3 blogger yang selalu komen kat blog korang hik3
5.Tinggalkan URL entry korang di comment box entry nie


templet impian kalau boleh mengikut yang di designkan..kalau aku pandai dah lama buat sendiri..yang sekarang ni pon hasil titik peluh sendiri mengeditkan..

design sidebar

  • nak bentuk love hati
  • polkadot pink putih, dot-dot warna pink lembut layout warna putih
  • seperti di designkan
background
  • polkadot pink putih,dot-dot warna pink lembut layout warna putih



blog admire adalah blog yang di hasilkan oleh cik kumbang..semua design templet cik kumbang sangat kreatif

aku tag

nak join klik sini

kalau boleh nak nampak kemas..sekarang kemas tak??




14 comments:

  1. org berseni mmg kreatif cmni.abg ni apa pun x bole T_T

    ReplyDelete
  2. menarik!! tp xtau nak design kan mcmane la plak..
    (mula bfikir mcari idea.. huhu)

    ReplyDelete
  3. cik semut mmg tak sempat la nak join contest lagi...

    ReplyDelete
  4. design tu comel la..good luck ye..

    ReplyDelete
  5. kena tag lagi?he..he..nanti azzah join..kena fikir dulu,thanx dear

    ReplyDelete
  6. TQ cik MIJ sbb join contest CK
    nice sangat design yg cik MIJ lukis tu...
    CK da dapat bygkan da mcm mn nak design ...hik3~
    btw gud luck !!! wink3 ^___^

    ReplyDelete
  7. wow best kontes nih... mIJ lukis tu dah kiut..kalo jd real punye konfemla lagi kiut miut.. perhh! hehe

    nak join gak tp ala..kene lukis plak dah..hemmmm kene try gak nih =P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete