Friday, November 4, 2011

kampung

hari ini dengan besok mesti ramai pakat-pakat balik kampung...aku hanya balik KL..dari Rawang ke Kuala Lumpur..bila orang tanya aku "balik mana raya ni??..aku jawap.."raya kat sini je sebab kampung di Kuala Lumpur"...kampung aku di kg.Malaysia raya,Kuala Lumpur..jadi aku jika aku nak keluar dari kuala lumpur ni kena cari pasangan yang ada kampung..korang balik mana raya ni??

selamat hari raya Aidiladha..semoga selamat pergi dan pulang..




22 comments:

  1. sy balik johor :( malasnya. tp korban sekor lembu jom la ikut :)

    ReplyDelete
  2. abg pun blk kl je..da tu rmh parents.ada kampung tp ada mjls ckur jambul lak kt kl.so x dpt la nk blk kampung yg betul2 kampung. :)hati2 dijalan raya tira!

    ReplyDelete
  3. samalah. Kita pon raya kl je. Kuchai Lama. Heheh. Selamat hari raye :D

    ReplyDelete
  4. selamat hari raye.nk dwet rye..

    ReplyDelete
  5. tak balik mana-mana. tunggu sedara balik sini je :D

    ReplyDelete
  6. cik ana pon x balik kampung sbb bekerje di dlm felda sendiri saje.. kalo nak balik pon mybe kmpung abah kat bagan serai..hehe




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  7. balik kg...ooo...balik kg...hati riang....hehehe......em....


    minta izin nak tempel kan ni...

    i'm asking a help~
    like means love....
    help me out~
    PLEASE CLICK "LIKE" AC first at http://www.facebook.com/pages/Ainoura-Collections/146996722056301 , in order to vote (LIKE) Nur Farahin
    Much Appreciated
    then click here
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170346963054610&set=a.169985239757449.40442.146996722056301&type=1&permPage=1
    ur vote means a lot to me~

    minta tlg vote sy...perlukan sgt bantuan semua...tq~

    ReplyDelete
  8. hai sayang pink comel =)
    pelangi balik kampung.. fuhhh! jalan jem. dekat 10jam kot drive...

    selamat hari raya aidiladha awak sayang:)

    ReplyDelete
  9. azzah balik perlis..jauh tapi suami drive..orang ngandung jadi bole rest kat tempat dudk belakang sambil bw..muahaha

    ReplyDelete
  10. sy balek kelantan. tapi balek mlm raya. sadis2. feeling2 homesick. kui3x

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya aidiladha MIJ!!~.. raya kt kl sb org kg sume da lari p kl.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. hoho..adiela pon xde kampong..kmpg adiela kat tgh banda kuching je..kuikui..sedeh nye..xmrasa suasana kampung..huhu

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya :)

    same la kite..takde kampung..raya kat rumah je..

    ReplyDelete
  14. Dayana balik Kajang :) taman sebelah je rumah atok hehe :D. btw dah follow dah blog ni!

    ReplyDelete
  15. Saya balik Perak =)
    Salam aidiladha Tira =)

    ReplyDelete
  16. salam aidil adha kamu!
    heeeee

    raya kat sabah =(

    ReplyDelete