Tuesday, November 15, 2011

ok je??





42 comments:

  1. kalo org bls msg saye taep camtu mmg saye geram giler..
    haha

    ReplyDelete
  2. hahaha..stress je kan bile bace..penat taip pnjang2...

    ReplyDelete
  3. haha. bengang je bila dpt msg mcm tu.

    ReplyDelete
  4. hahah. mmg bila org balas k ja muka trus mcm ni -___- haha

    ReplyDelete
  5. mak ninie plak jwb "ok"...lebih satu huruf je dr mak merah...kihkih

    ReplyDelete
  6. hehehe.. no komen.. MIJ blas blek L,M,N etc

    ReplyDelete
  7. ibu tak suka awak balik lmbt kot..

    ReplyDelete
  8. mgkn ibu tgh ada hal. or she understands that u hv lots or work. tp akak ni hangin je kalau org bls K je. bazir kredit. baik tk pyh reply. hahaha...

    ReplyDelete
  9. mmg selalu gak camtu dengan mama. kita ni gigih taip pjg2..tuptup k jer yang dapat.hehehe =) xpe, asal balas. kalau tak balas? lagi lah syahdu hati ni..he3

    ReplyDelete
  10. hehehe..
    jangan sedih2 na..
    dia bzy kot,x smpt nak taip pnjang2..hihi

    ReplyDelete
  11. tersama plak...takpe2 kamu punye lgi cantek..nanti saya tuko nme blog saya okeyh... (^___^)

    ReplyDelete
  12. hakhak..lau ada yg msg gtu,yui gtau,bek jgn balas..

    tp mak abah tak pernah lg gtu..huhu

    ReplyDelete
  13. la~~kan jimat masa camtu? keh keh~

    ReplyDelete
  14. bukan satu ayat,
    bukan satu pkataan,
    tp satu huruf je.. k.. huhu

    ReplyDelete
  15. haha..ibu tengah masak tu..tak boleh nak reply panjang2..

    ReplyDelete
  16. selalunyaa yg taip mcm ni ayah @ incik suami...aduii geram tul....

    ReplyDelete
  17. haha..alah..ok lg tu kot..kalau mummy adiela,memang xde nye nak prasan msg..haha..mlainkan kite kol je,baru dpt update terkini dr mummy..haha

    btw,rindu MIJ! haha..lama xBW :D

    ReplyDelete
  18. kawan2 ramai yang jenis taip mesej mcm ni. punya la kita taip panjang2.

    bila tgk entri ni, terkenang balik.lucu je. senyum sorang2

    ReplyDelete
  19. penah dpt msg gitu dr my hubby..sbbnyer dia busy nak reply pjg2..hahaha

    ReplyDelete
  20. K? that's normal..but i've never replied sms by writing 'K' only =,=

    ReplyDelete
  21. selalu tekena hehe..taip pjg2 last2 org bls gitu je..

    ReplyDelete
  22. hahaha.ayh sy selalu bg mcm tu.pnt bg ayat pnjg2 dia bls k je.haih-_-'

    ReplyDelete
  23. ahahaha.. kelakar plak.. nasib itu ibu.. kalau si kekasih yang taip ringkas macam tu mesti kita bengang kan... hihi

    Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

    ReplyDelete
  24. he..he..memang geram. dia tengah rushing kot..:)

    ReplyDelete
  25. speeachless.Nadh sllu kena dlu. ata la pjg cket. sakit ati ai tau.hihihi

    ReplyDelete
  26. hahahahaa
    stressss!
    tapi orang tua selalu cm tu kan
    kekekkee

    ayah mimi pon cam tu
    hehehee

    ReplyDelete
  27. Koh koh koh.... Kannnnn... Pedih rasanya..

    ReplyDelete
  28. kah1000, sye pon slalu jadi camni... sye ni dak kecik lagi, ayah n mak sibuk, mesej sikit "Mak, lapar gila ni, nanti bawaklah nasi sikit.. Mak kat mana ? Cepat tau, jangan lupa bawa feveret kakak :D Boleh ? Mak duk kat mne... Adik nangis2 tadi, dia dh tido.. Dia nak mak tadi... Cepatlah, takut dia bangun balik nanti...." Sye tulis, mak pun jawab... rase x sabar2 nk tunggu mesej mak.. rupe-rupenye... "k". aiyo, muke merah sampai skaf adik sye pon patah sye buat xD

    ReplyDelete
  29. marah ke tu. ibu ko tengaj sebok masak nak reply cemana.

    ReplyDelete