Monday, November 14, 2011

cinta muka buku






itulah permulaan si dia mengenali aku...rupanya bila tanya mana dapat nombor tepon aku..dia kata aku letak nombor tepon aku di muka buku...lor..napa pandai aku ni pergi letak nombor tepon di muka buku...masa tu aku baru nak berjinak-jinak dalam dunia muka buku ni..tapi kalau aku tidak letak nombor tepon di muka buku... tidaklah aku jumpa dia sekarang ni...dunia ni terlalu kecil...rupanya kami satu sekolah rendah..cuma sesi yang berbeza..jadi ramai orang tanya seperti "biasa tengok awek kau tu"...pernah sekali tu ada orang ingat kami kawan dari sekolah rendah lagi sampai sekarang...haish..takkan sekolah rendah dah pandai bercinta..



awak : nanti kita kawin..kita nyanyi lagu muka buku eh..
aku : *gelak
awak :**gelak jugak




34 comments:

  1. "...dan bila kau kata kau suka aku, ku terdiam terkedu tak tahu mana arah nak tuju. woooOWooo. " sambung sambung..

    ReplyDelete
  2. ok.. saye tujukan lagu cinta muka buku by najwa latif kepada tuan pnye blog ni.. haha..
    comel!

    ReplyDelete
  3. ololo sweetnye..semoga berkekalan selamanya =)

    ReplyDelete
  4. wahhh...cinta muka buku ye MIJ:)hehe

    sweet....nanti jgn lupa ajak yath ye kalo ada majlis spesel...hihi

    ReplyDelete
  5. hahaha..kalau amik no fon dr kad kwin cm ne plk?nk nyanyi lagu cinta kad kwin.hahaha ;P

    ReplyDelete
  6. Adehhh...malunye sy...*senyum sipu2
    Gal~
    Love u my dear....

    ReplyDelete
  7. how sweet..tak sangka kan..yelah dunia ni kecik je..pusing-pusing kat situ gak kan

    ReplyDelete
  8. wit2.. so cuwet.. hope kekl hngga akhr hyat

    ReplyDelete
  9. so sweet..comey je cinta muka buku..:)

    ReplyDelete
  10. owh... cinta muka buku rupanya... canggih ni! gunakan teknologi yang ada.. ye,sekali satu sekolah rendah da.. ehhehe =) nice!

    ReplyDelete
  11. alolo. Sweetnye. Doodles pon cute! :)

    ReplyDelete
  12. kekekekek bole je request Jue nyanyi cinta muka buku utk wedding korang. sore jue cam selena gomez.

    ReplyDelete
  13. Sweetnya. Agaknya, dah boleh kahwin kot ni. :P

    ReplyDelete
  14. sweet sungguh! sweet mcm macaroon juga cinta mukabuku nih!

    ReplyDelete
  15. ok la tu. ada kenangan. kenal kat muka buku ke muka bulu? ngeee...

    ReplyDelete
  16. alalalalaa...cuwitnyeeee dia:)
    semoga berbahagia :)

    ReplyDelete
  17. so sweet dear..
    ajal, maut, rezki, jodoh..
    semua ketentuan Tuhan.. kan..
    semoga dpt ke jinjang pelamin bsama sidia dan kekal bhgia selama2nya :)

    ReplyDelete
  18. wewitt..cinta muka buku ye..sweet2 :)

    ReplyDelete
  19. sesuai la lagu cinta muka buku tu.. memang ada yang jumpa pasangan rupanya melalui muka buku

    ReplyDelete
  20. alolololo
    comeiiiinyeeee
    dari muka buku turun ke hati =]

    ReplyDelete
  21. kisah kita sama, jumpe kt muka buku... tapi part yg sama sklh rndh tu, x sama... heee~ =)

    ReplyDelete