Tuesday, November 22, 2011

perang doodle

jom menyertai perang doodle antara blogger-blogger art...semua lukisan diorang sangat mantap...

yang ini dari cik dani


yang ini pula dari  adamainaa


yang ini dari aminaizuddin



lukisan doodle yang seterusnya boleh tengok di link sini...sangat menyeronokan sebab mereka sangat berbakat..aku menghasilkan power girl yang ini...jangan pandang pada keayuan aku...jaga-jaga...heee




bakat dan minat kena seiring..minat atau tidak yang penting kita usaha mencari idea untuk menghasilkan sesuatu...yang penting kita bangga menghasilkannya sendiri tanpa meniru orang lain...



39 comments:

  1. tak sampai hati nak pukul sebab ayu dan cantik sangat.haha.

    ReplyDelete
  2. ta pndai la lukis doodle..bwu nk join warr,,

    ReplyDelete
  3. Ayu ayu tapi kat tangan ada pedang. Jaga jaga semua orang. heheh :D

    ReplyDelete
  4. pipi merah... pemalu orangnya.. haha

    ReplyDelete
  5. waa.. comel2!!!
    cam best jer..
    camner kalo nk join?

    ReplyDelete
  6. perghh pedang! boleh potong KLCC tu! hahaha

    ReplyDelete
  7. semua dah berperang ni..takleh jadi ni..ayunye superhero ni..nak lawan pun tercair dulu..kekekeke..pinky sangat tuu..i like ^__^

    ReplyDelete
  8. wah..besar pedang dia. pakai kimono gitu. minah jepun mana yang sesat ni ea.ehheee

    ReplyDelete
  9. Pergh giler arh..doodle pun ada perang-perang gupenya..nak join gak larh..hihi

    ReplyDelete
  10. wahhh..cantik sgt2..sgt berbakat..

    sy stju dgn awak..bakat dn minat perlu seiring :)

    yg takde bakat tu, redha jela..tak payah nak copy2 org..hehe

    ReplyDelete
  11. paling cantik MIJ buat..:)
    nampak doodle tu misteri..:)

    ReplyDelete
  12. jaga-jaga cik salmah...hehehe..

    silap langkah pedang samurai menanti...

    ReplyDelete
  13. MIJ pn join ek... hehe. bsaunya pdang samurai

    ReplyDelete
  14. cantikla doodle awak. ayu tapi tetap ganas:D yeah!

    ReplyDelete
  15. nak buat tapi tak reti..tolong ajar sikit

    ReplyDelete
  16. sdhnya xdpt join korg berperang.. xpelah mybe next time.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Wah...bila nak ajar kite wat doodle ni..kasi tutorial satu??heee

    ReplyDelete
  18. Btw,ada tanya Kiz an blog Kiz ni blog bf gf or what..jawapannya yes..hihi

    ReplyDelete
  19. Lets the war begins!
    hehe..
    waaa! rindunye adiela nak berdoodle.. hoho..laptop tengah nazak.. huhu..sedeh la camnie.. bez nye korang dapat berdoodle..jelez..
    btw,doodle MIJ sangat ayu..hehe..parang dy besar woo,jaga2.. :D

    ReplyDelete
  20. wah...cun r! heee...boleh gunakan kecntikan sbagai senjata...heee

    ReplyDelete
  21. hahaha..dasyat tu doodle awk..jangan main2, pedang besar tu..

    ReplyDelete
  22. wahhh...comelnye:)hehe....

    ayu tapi power ye???hikhik

    ReplyDelete
  23. waaaaa!! aku suka gila power girl ciptaan kau ni. aku selalu imagine nak jadi cenggini. hihihihihihihi.. aku namakan dia bole. Luna Lusia. character dari e-novel Ratu Bulan.

    ReplyDelete
  24. suka tgk org yang pandai lukis doodle ni. hhehee

    ReplyDelete
  25. wahhhhhhhh! kiutnye MIJ punye power girl nih! ayu + ganaz :P








    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  26. Suka melihat hasil kerja orang2 yg kreatif..

    Tak nak la perang2.. Peace no war!!

    ReplyDelete