Thursday, November 24, 2011

susu



siapa tak minum susu???kalau di beri pilihan pasti ramai pilih susu coklat tidak pon susu strawberi..sebab ada perasa..aku adalah pengemar susu..segala jenis susu aku minum...dari kecil memang ibu ajar minum susu...dalam peti ais rumah aku pasti ada susu kotak..semua jenis susu ada coklat/strawberi/putih pilih saja..



41 comments:

  1. yui suka susu juga..tak kisah ada perisa ke tidak..

    ReplyDelete
  2. sy tak suka susu dan tak leh minum sbb alergik. segala benda bersusu pn tak leh termasuk cheese. sedih kan?haha

    ReplyDelete
  3. yes!! saya pun penggemar susu..tapi susu strawberry tak lalu...

    ReplyDelete
  4. qienahpun pmnt susu je.nak2 susu low fat 2..ye xmnis..sedap je..tp ari 2doc kate mnum susu terlebih tak bagus gak, mudah dapat batu karang.huhu..

    ReplyDelete
  5. sori..ika ta minum susu..sebab tu la ketot smpai skg.hehehe

    ReplyDelete
  6. kdg2 minom.. kdg2 xminom..
    ikot keadaan semase..
    hihikk

    ReplyDelete
  7. sama cam mia..dari kecil mmg mama selalu suruh mia mnum susu..susu byk khasiat..

    ReplyDelete
  8. slalu bfast susu plg sempat...ewah oorg arkitek ni, lukis kotak mcm lukis pelan ye....heee

    ReplyDelete
  9. ske susu coklat jerk...susu btol x ske...eeeii....x ske..x ske...

    ReplyDelete
  10. abg minum susu gantung je.HAHAHAH..peminat tegar. ;P

    ReplyDelete
  11. wahhh...sedapnye..

    yath pun suke susu...nak sekotak bley???hihih

    ReplyDelete
  12. akak pon peminat susu... dah 'tue' ni minum susu lagik... susu kan baik utk gigi, kulit & tulang... tue2 camni xde la sakit2 tulang... =)

    ReplyDelete
  13. mak bebel je..dh tua2 ni malas lg nk minum susu....adesss.....lemah le bab ni..

    ReplyDelete
  14. ...suka susu tp tgk brand. Bagi sy, bau susu DL kuat berbanding susu Good Day (fav sy)

    =D

    ReplyDelete
  15. dulu benci.
    sekarang terpaksa belajar minum susu.
    tapi kene yang berperisa lah. huhu

    ReplyDelete
  16. suka jugak minum susu...

    sekarang nak mula amalkan minum susu anlene...baik untuk tulang...

    ReplyDelete
  17. sedapkan susu:) ada jugak orang tak leh nak minum susu. rugi besar namanya tu:)

    ReplyDelete
  18. x berapa suka susu
    tp kalo ade perisa ok la

    ReplyDelete
  19. saya!saya!suke giler kot.sedap pe. kan. tp susu segar dari ladang aku tak dapek nak telan. geli. heehhe. kalau tak tau xpe.

    ReplyDelete
  20. saya suka nescafe letak susu.. bleh ditrima?

    ReplyDelete
  21. aku suka susu anmun ngn susu grow..hehe

    ReplyDelete
  22. Susu bagus untuk tulang, tambah2 perempuan perlukan kalsium lebih. kan? :)

    ReplyDelete
  23. wahaha,aku suka susu jugak,tp ikut mood ah..lalala~~

    fulamak,refrigerator mcm shopping mall pulak,boleh pilih-2..wink-2

    ReplyDelete
  24. tepat sekali. selalunye yang menjadi pilihan coklat n straberi.... antara dua2 ni.. salah suke stoberi... sedapnyee.. dutchlady tuuu...

    dulu lak kat sekolah ade program air kotak.. perhghh tu lagi best.. sekali beli berpaket2.. bayar dulu, pastu minggu depan baru dapat..

    ReplyDelete
  25. saya bedal semua susu.. kecuali susu getah.. koh koh koh

    ReplyDelete
  26. cik ana x suke minum susu yg xde perisa..lebih prefer yg chocolate je.. yg lain2 tu kurang sket nk mnum :P






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  27. selalu jugak husben belikan susu. berebut pulak dgn ank2. huhuhu...

    ReplyDelete
  28. jarang minum susu..adiela suka susu yang ada perasa..kalau minum susu biasa,letak banyak gula boleh? haha

    ReplyDelete
  29. yup. sangat suka juga pada susu..

    ReplyDelete