Thursday, December 8, 2011

blog makanan

abang kata "aku masuk blog kau..aku jadi lapar..."..
betul ke masuk blog aku korang lapar?? blog aku jugak bukan cerita tentang makanan..




27 comments:

  1. betul!! sebab semua benda kt sini nmpak cam boleh dimakan, termasuklah header smpaila shoutbox :)

    ReplyDelete
  2. saya suke tengok eskrem kat shoutbox tu.. bila tengok je.. rase nak makan eskrem pula.. hehe..

    ReplyDelete
  3. sb blog awk pnuh dgn 'mknn' yg best2..kikiki :P

    ReplyDelete
  4. hahaha..sbb byk unsur2 mknn dlm ni..hehe..

    ReplyDelete
  5. gambar shoutbox aiskrim kot...menambah selera makan sebelum pekena aiskrim..hahaha

    nFx
    noframex.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. sebab ada aiskrim dekat shoutbox tu. HUHU

    ReplyDelete
  7. mungkin sebab dijamu dengan doodles makanan kot ^_^ tu yang terbayang yg real punye makanan..hihi

    ReplyDelete
  8. hahah.geram tgk lukisan makanan rasa nak je mkn:P

    ReplyDelete
  9. aduh masuk cni msti rasa lapo.. hehehe.. cian biskut kne gegt

    ReplyDelete
  10. mmg tgh laapar nih.. huhu

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

    ReplyDelete
  11. ada doodle mknn. mgkn jgk abg tu jenis pemakan orgnya. hahaha...

    ReplyDelete
  12. ehhehe...cik semut tak lapar.. tapi rasa sweet2 je kat sini.. suke lah..

    (tolong jenguk cik semut.. need help and support)

    http://semut-senyum.blogspot.com/2011/12/kisah-berkawan.html

    ReplyDelete
  13. lapau lapau lapau!!ahaha..sbb ada aiskrim,coklar,cupcake.mcm2 r..hahahah

    ReplyDelete
  14. banyak doodle cookies dan food yang comel2 tu yg jd gerammm hee

    ReplyDelete
  15. mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

    ReplyDelete
  16. maybe kot...sebab comel sangat.geram je tengok.tu yang rasa nak ngapppp je.hik3 :)

    awak pe kabar? sihat?

    ReplyDelete
  17. ha'ah la..lapar jugak bile dtg sini..hehe

    ReplyDelete
  18. sy nmpk eskrem+donut+candy..
    makanannnnnnnnnnnn..hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete