Friday, December 23, 2011

mood

sementara nak habis cuti sekolah ni memang musim orang kawin...jadi mood nak kawin tu mendalam..eceh..=_*...sangat sibuk sampai cuti hari ini untuk merebus telur dan membungkus telur..hari ini menu telur..pergi mana-mana bau telur je...=_=..

p/s : bukan aku kawin tapi abang sepupu yang kawin



28 comments:

  1. hahaha..bau telo je. :P kentut pun bau telur kn?hihi

    ReplyDelete
  2. Tuan punye blog innsyaallah jika diizinkan Allah...tahun depan...=)

    ReplyDelete
  3. Tuan punye blog innsyaallah jika diizinkan Allah...tahun depan...=)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah disatukan~
    Semoga bahagia sampai syurga :)

    P/s: Semoa tuan blog ni juga cepat
    cepat dirikan masjid :)


    Latest Post:
    Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

    ReplyDelete
  5. Bagusx2....Masih lagi menggunakan telur sebagai menu utama dalam majlis perkhawinan..hoho ^.^

    ReplyDelete
  6. jaga2 bau telor...takut ade yg pengsan kalau tlepas! HAHA

    ReplyDelete
  7. kihkih..da xsabar ke MIJ..hehe..ey,da jarang la jumpa telur rebus kat kenduri orang kawen..slalu dapat gula2 je..yang ada telur untuk bunga telur je..

    ReplyDelete
  8. sy doakan cik merah cpt kahwin.hahahha leh mkn telur plak.

    ReplyDelete
  9. tak lama da tu...jgn lupa jemput tau.. :)

    ReplyDelete
  10. hjung thun meme sbuk bngat.. rmai org kahwin..huhuhu, smpai blog pn bersawang

    ReplyDelete
  11. Lama gila kot tak masok blog ni.. Haish!!! Bz sangat yunk..

    **Ko kalo kawen tak jemput aku siap r..

    ReplyDelete
  12. cik ana pon bz jd pengapit kgkwan kawen bulan nih. adeh tetibe rase mcm nk kawen jugak =P










    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. tapi jangan makan telur banyak2..bau

    ReplyDelete
  14. nak mood kawen jugak ni..comel la doodle tu..bertambah mood!

    ReplyDelete
  15. cikmerahitujambu bila lagi eheheheh cik semut pun mood kawen jugak time2 ni.. ehehhe

    ReplyDelete
  16. ambik berkat rebus telur, bungkus telur makan telur org kawen. tak lama lagi la tu.hehehehe

    ReplyDelete
  17. hehehe ingatkan akak yg da mood nk kawen ;)

    ReplyDelete