Tuesday, December 20, 2011

oreo


putar-jilat-celup...tapi aku pulak..masuk mulut kunyah-kunyah lepastu baru minum susu...heee..oreo memang sedap!!



30 comments:

  1. oohh,, ayah dan anak makan orea .. sama ohsemm!! haha,, orea memg sedappp .. yummyy

    ReplyDelete
  2. hahah comel nyaaa..
    putar-jilat-celup!
    ahahahhaha

    ReplyDelete
  3. makan..makan...dan makan lagi (*_*)

    ReplyDelete
  4. Suka buat cheese cake oreo crust.tak payah letak gula.

    ReplyDelete
  5. eh..eh...bkn putar - jilat - celup da tau...ade isu SX disitu..^_^ sekang ni putar-rasa-celup

    ReplyDelete
  6. fiza pun suke mkn orea.mmg sedap!blend n masukkan dlm eskem vanilla pun sodap!

    ReplyDelete
  7. iklan oreo, nampak sgt ayah dia takut dengan mak dia ;DD

    ReplyDelete
  8. hhah.nsb bek minum susu sy tak leh minum :(

    ReplyDelete
  9. saya suka oreo sejak mula2 dia kuar lagi... biskut dia saje pun dah boleh kunyah2 dengan kusyuk... heheeh
    cik merahitujambu ni aduh sekali oreo dngn susu dlm mulut ye. heheheh

    ReplyDelete
  10. Sy jth cinta dgn oreo peanut butter.

    =p

    ReplyDelete
  11. tak pernah makan oreo dengan susu. hahaha

    ReplyDelete
  12. oreo memang sedap. tp stiap kali beli kena make sure orea bukan cream-o sajaaaa ja paket nak sama nk buat org konpius salah ambik...

    ReplyDelete
  13. grind, masukkan dalam ais krim vanila..laaagi sedapppp

    ReplyDelete
  14. krusher Oreo lagiiiiii best! =)

    ReplyDelete
  15. saya suke gila biskut ni!!! .. yang perasa ice cream tu bleh tahan gak

    ReplyDelete
  16. Aku suke ice cream oreo tp kalau mkn biskut oreo x bape minat sgt hihi pelik kan

    ReplyDelete
  17. putar-jilat-celup tu membazir masa. ngap je trus.. (tp baca doa mkan la dulu)

    ReplyDelete
  18. sbb apa sedap lepas putar jilat celup?sbb ada air liur kita.hahahahah

    ReplyDelete
  19. skrg dah lain la tirah..
    dah tukar..
    putar.. rasa.. celup.. :P
    tak caye tgok iklan dia smula..

    lama tak mkn oreo.. huhu

    ReplyDelete
  20. hehehehe
    oreo suke biskut die je
    krim ye x suke
    hehhehehe

    ReplyDelete
  21. aku memang suka makan.lagi lagi ayam. hahaha..tu bukan aku sorang makan. jue pun bedal jugak. saje je dia nak bagi tgk aku mkn byk.

    ReplyDelete
  22. tak suka oreo n tak suka susu jugak~haha =P

    ReplyDelete
  23. demam ke tira?alala..mkn orea byk sgt ni. :D cpt byk k..:)

    ReplyDelete
  24. "ayah..tolong buka oreo ini utk saye" tetibe teringat budak + dgn ayah die tu..hehe


    cik ana suke blend oreo pstu cmpur dgn eskrem vanilla.. die jd mcm mc flurry McD..ohsem! hehe













    luv,
    cik ana

    ReplyDelete