Friday, December 2, 2011

musim wayang


>


tekak rasa macam telan batu...ni mesti demam nak tengok ombak rindu dengan breaking dawn...tidak kira minggu ni pastikan dapat tengok salah satu dari cerita itu...**musim buah/musim hujan adalah musim orang demam.



20 comments:

  1. takyah susah2 .. tunggu kluar kt intenet.. dwnlod je... membazir je tngok wayang... :D

    ReplyDelete
  2. take care tyra.get well soon my dear ^__^ takpe tak dapat tgk..pasni download..bak kata keri :p

    ReplyDelete
  3. makan ubat , tak pun tengok wayang cepat gerenti da sihat ! hihi

    ReplyDelete
  4. Tunggu je kat Astro First hehe.

    ReplyDelete
  5. tgok jer dua tp kasi bdn shat dlu la ea.. take care^^

    ReplyDelete
  6. akak baca novel jer..makan ubat..rehat ya.

    ReplyDelete
  7. benar2 smua org da tak sbar2 nak tgk 'ombak rindu'~~ dan sye pn petang ni =)

    ReplyDelete
  8. Tak lama lagi keluo ler tue kat Astro first.. XD

    ReplyDelete
  9. pun demam jugak tapi ingat nak tunggu dload jer..:)

    ReplyDelete
  10. sy da x ingt bile last sy tgk wayg....lame da rase nye x p tgk..
    done to flw ur nice blog :)

    ReplyDelete
  11. ombak rindu je yang tak tengok lagi.
    nak ajak akram dia bukan jiwang.
    haha !

    ReplyDelete
  12. musim ujan, semua nak demam..

    tekak saya pun tak sedapp jer 2 3 hari ni

    ReplyDelete
  13. selamat tgk movie. ni pn byk movie yg ada tp ntah bila la blh habis menonton.

    ReplyDelete
  14. aku dah tgk twilight. ombak rindu tak tgk lagi..grrrr....

    ReplyDelete
  15. aah skrg ni mmg MUSIM..
    musim buah + musim movie..
    musim DEMAM dan ade jugak
    yg MUSIM MALAS nk p keje..






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete