Friday, January 20, 2012

cermin

stress tengok muka sendiri di cermin..nyah cermin jauh-jauh..pantang tengok cermin mesti nk korek cik jewat**jerawat..ustaz kata "bilik anak dara janganlah letak cermin besar-besar..kerja nak berangan je.."maksud ustaz..bila kita tengok cermin lagi banyak syaitan menghasut..ada je tak kena....

**susun atur blog sudah pon berubah..sila puji cepat..XD



40 comments:

  1. cik tikah pun bnyk jerawat :( blog makin cantikss!

    ReplyDelete
  2. jerawat gatal letuw. haha.
    *kena panggil jurujerawat tolong

    ReplyDelete
  3. makin kemas blog ni...sejuk mata nengok...abaikan je jerawat tu..heee..invisible kan je...

    ReplyDelete
  4. nampak sangat ceria blog ni.suka! and bab cermin tu memang sama.makin lama tengok makin rasa tak puas hti.hehe

    ReplyDelete
  5. azzah tak suka tengok cermin..dalam sehari hanya sekali dua je kot tengok cermin...

    ReplyDelete
  6. cntiknya blog dia skrg :) rindu dah nak komen kat sni.
    utk mslh jerawat tu kan pecahkan je smua cermin biar tak dpt tgk muka dh.hahahha

    ReplyDelete
  7. Orang kata jerawat banyak tu tandanya dh dekat dh nk kawin tu.....

    Ok tipu... jerawat gatal kot.. hehe

    btw, cun sungguh blog ni... Buat MD jeles...

    ReplyDelete
  8. Cermin besar sye ade target ble nk kawen n bpe duet nk kne kumpul..so stp x tgk cermin berangan nk melawa..nmpak target trus sedar diri..huhu

    ReplyDelete
  9. huu jeles stiap kai datang blog ni~
    comel sgt :)



    hmm..tau takpe..takyah tgk cermin.heheh

    ReplyDelete
  10. jerawat jgn dipicit nt muka berkawah.. i mean nt parut jerawat buatkan kulit muka tak sekata berlubang2.. :))

    ReplyDelete
  11. halaman tuan hamba pon dah naik jerawat ni..heheh
    eh xblh tgur..t bjangkit..huhuk

    ReplyDelete
  12. miza lau ada jerawat pun lau nak piod . memang jerawat . huhu nasib xbnyk . pas tu nanti hilang sendiri . hihi

    wewit . blog kak tirah makin lawo . jeles gile :D

    ReplyDelete
  13. makin cun blog...

    nt hilang la jerawat tu..jgn dipicit..^^

    ReplyDelete
  14. jerawat.. hehe..sama la kita. asal tengok cermin je mesti nak picit jerawat2 yang ada. tangan tak leh nak duk diam

    ReplyDelete
  15. cermin adalah kawan baik perempuan.^__^

    p/s:blog cantik dah ni

    ReplyDelete
  16. jerawattt !! blog akak makin cantik ;DD

    ReplyDelete
  17. blog comeyy!! :D

    mmg, kadang dpn cermin dok perasan, kadang dok rs kekurangan. padahal cukup sempurna dh :)

    ReplyDelete
  18. kenapela blog MIJ ni comel sgt!!!!! gerammmmm tengok taww! hehe





    *suke gile arrr dgn kapal terbang kertas tuh!!!! aaaaaaaaaaaa~ *teruja gila* =P










    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  19. taw xpe..lagi besar cermin, lagi byk nak explore kt muka sendiri..lagi byk la merah2 kena picit..hikhikhik

    p/s:cantikk cute miut wei blog awak!

    ReplyDelete
  20. tak jugak. ada cermin pun kdg2 tak tertgk kecuali nak pakai tudung. hehehe...

    ReplyDelete
  21. blog yang menarik =)
    nak hilangkan jerawat tu kan?guna clean n cleat yg ada utk pimple..srius hilang..sy pernah guna..huuu... do follow my blog ya~

    ReplyDelete
  22. setuju. mesti nak belek jerawat! huuu.

    ReplyDelete
  23. serius blog cantek .. cantek sgt .. wewittt~

    ReplyDelete
  24. jerawat tu normal..by the way...cantik n comel betul blog dia..taknak buat tempahan edit blog ke??boleh jadi pelanggan...=)

    ReplyDelete
  25. kecantikan diri tak semestinya di cermin

    ReplyDelete
  26. aah dah lain nmpaknya belog ni

    p/s: tapi still wane pink =D

    ReplyDelete
  27. wahhhhhhhhhhhhh!! headerrrr pun bertukar !comel sangattt! ei geramnyeeeeee tgk header tu haaa=)

    ReplyDelete
  28. cantik dan simple. sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  29. retak la cermin tu syg oii....=p

    ReplyDelete
  30. aku dah kawin jadi bole letak cermin besar besar kannnnn...

    perasan blog berubah. cantik doodle yang mewakili tuan tanah yang tudung hitam baju pink tu

    ReplyDelete
  31. Cermin dalam bilik aku kecik sekali ganda dari cermin atas ni.. ;D

    Nak kena kurangkan tengok cermin jugak la lepas ni..


    Susunan yang lebih cun!

    ReplyDelete
  32. aku suke tgk cermin pastu pose cam model haha!

    prsn berubah tp tp lg prsn pas ko sbut sbb dr hr tu aku dok cr perubahan tu..plg suke doodle yg tudung etam tu..seyesly lawo!

    ReplyDelete