Tuesday, January 17, 2012

koko glider




di sebabkan adik menjaga koko aka sugar glider..adik menggunakan kekreatifan ibu untuk menjahit aksesori sugar glider..adik hanya tunjuk saja di lawan web..ibu dah boleh buat..jadi adik mengeluarkan idea untuk menjual barang-barang/aksesori sugar glider..dengan itu tertubuhlah nama syarikat koko glider yang di beri oleh aku untuk menjual barang-barang/aksesori sugar glider..sesiapa yang memilik binatang comel ini dan berminat untuk membeli aksesori glider boleh klik SINI



pelbagai jenis reka bentuk lagi..aku hanya letak gambar seberapa sahaja..jika pergi ke fb koko glider lagi banyak reka bentuk yang di buat..insyaALLAH harga berpatutan dari jual yang di kedai..

baru saja menempah pelekat dari you untuk di tampal di pelastik pembungkusan...harga pelekat pon berpatutan..jika sesiapa berminat nak tempah pelekat boleh ke link sini..gambar doodle di atas adalah lambang koko glider dan pelekat juga seperti di atas..



29 comments:

  1. huaaaaa ur mom mmg pandai jahit.nt kalo rara bela suggie leh bli =)

    ReplyDelete
  2. ya Allah comel nye........mintk sekor hehehe

    ReplyDelete
  3. kreatif sangat mak tyra buat ni.comel je koko dok dalam tu..mesti tidur lena tu

    ReplyDelete
  4. Ohh.. Baru tau Athirah ada buat 'sarang' koko sekali.. CANTIK!

    Boleh suggest kat kawan ni, dia minat bab bela² benda comel ni..

    Alhamdulillah, lega sticker dah sampai.. Terima kasih ye.

    ReplyDelete
  5. name ape eh bintang ni?comel la..nk bela sekor..crewet x?ce awk citer lbih lanjut..hehe *ngada tol la cikteddy ni*

    ReplyDelete
  6. sugar glider ni mahal la nak beli. jaga senang ke. aku geli. lagi lagi yang besar, hari tu tengok kat downtown ada org jual.

    ReplyDelete
  7. wow!! serius comel banget!! suke2 =D

    ReplyDelete
  8. huhu comelnye aksesori die..
    untunglaa glider..heheh

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Sya tkbley nk bela gula terbang ni... huihuihui..

    ReplyDelete
  11. ritu nk beli bila tanye2 tgk rega dekat 200 lebih mak ai. huhuhu

    ReplyDelete
  12. cam comel je tapi dia tak keluar ke kalau pakai mcm ni?

    ReplyDelete
  13. kretif nye.... =)


    #tapi saye geli dengan sugar glider.. huhu.. ><

    ReplyDelete
  14. kreatif la ibu awak..cantik2 rumah sugar glider :)


    *baru je teman kawan g tengok2 sugar glider dekat pet shop minggu lepas...comelll...

    ReplyDelete
  15. blog yang wajib singgah ni...
    lama tak jenguk akibat kengkangan masa... well, cantik2 aksesori glider tu.. boleh cik semut war2kan kat students cik semut yang gila haiwan comel tu ye...

    ReplyDelete
  16. comelnya si koko nih. nak bela mmg tak blh. ada yang kena lanyak nnt. hehehe...

    ReplyDelete
  17. cantiknya aksesori semua,cute pulak sugar glider nih!!

    ReplyDelete
  18. perhhh! makin mantap bisnes MIJ!! :)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  19. bestnya..teringin jugak nak ada sugar glider..selalu tengok kat petshop area ikano je..adik tirah punya manja tak??gigit tak??umur brapa??

    ReplyDelete