Tuesday, February 28, 2012

kenangan sekolah


sekian lama tidak pergi sekolah..dulu masa zaman sekolah rendah baik pon sekolah menengah tak pernah lari dari jadi pengawas..ingat dulu nak jadi kaklong gengster sekolah XD..tapi jadi budak baik pulak..kira-kira dengan jari hampir 7 tahun meninggalkan sekolah..terasa diri ini tua sangat..

**apa pon yang terjadi kenangan terindah mahu pon pahit tidak pernah akan di lupakan sampai bila-bila..



32 comments:

  1. sama la,konon nak jadi minah brutal..alih2 jadi penolong pengawas..

    ReplyDelete
  2. x pe jugak 7 thn..cci lagi le lama dekat 15thn kot.. :P

    ReplyDelete
  3. suka dengan doddle anda
    awesome okayyyy . XOXOXO !

    ReplyDelete
  4. zaman skolah mmg sgt best...rindu......

    ReplyDelete
  5. <---- masih bersekolah. belum tua lagi :)

    ReplyDelete
  6. tibe-tibe rse rindu nak balik ke zaman skolah.. waaa!!

    ReplyDelete
  7. Datang blog ni je mesti nak komen, 'COMEL' je. Hehe.

    Dulu pernah buang tebiat pakai uniform sekolah masa pergi kelas kat Kuliyyah. Lecturer ingat masuk drama ke pe.

    Waktu tu memang saja pakat dengan kawan sekelas. Rindunya~

    ReplyDelete
  8. Rindu dgn zaman persekolahan walaupun tak sampai setahun tinggalkan :(

    ReplyDelete
  9. rasa macam nak balik ke zaman sekolah. T__T rindunya kat sekolah. banyak kenangan pahit manis kat situ.

    ReplyDelete
  10. hahaha
    zaman sekolah mmg bes..
    selalu kene panggil ngn warden..
    hahaha

    ReplyDelete
  11. ngeh3.. cha tgolong dlm yg brutal2 *sikit je la.. tp genk dgn pgawas2.. hahaha =p sng sikit nk cover bila ad spocek.. dulu2... lalala~

    skrg x brutal sgt daa..haha

    ReplyDelete
  12. saya pengalaman tak kurang jugak 'tak sangka
    nya tu. ingat nak jadi student biasa2 ja...tup2 cikgu ajak masuk pengawas jadi ketua pengawas..mana ada sjarah skolah saya ketua pengawas smoking ? pada waktu tu lah..tpi di luar sekolah..disiplin dlm skilah tetap dijaga..amanah tetap dikendong..dek kerana jadi ketua pengawas ramai jgklah yg benci..biasalah kan..huhu

    ReplyDelete
  13. oh ya sila lah lawat http://misteryzal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Sekolah tadika lagi seronot.. hehehe

    ReplyDelete
  15. hai,kita muda lg.tp da hbs skola.hahaha ;))


    yg benar,
    budak muda kacak bergaya.

    ReplyDelete
  16. hmmmm.. baru 7 tahun....
    aku dah bertahun... bertahun..... bertahun... bertahun-tahun tinggalkan skola....

    rileks je...
    kakakakakkaka

    ReplyDelete
  17. kesian tgk budak2 sekolah skg ni. beg2 berat. dulu kat sekolah tak ada la baik sgt. sedang2 je sbb cikgu dok perhati nnt. hahaha..

    ReplyDelete
  18. kita pon laaagii lame telah meninggalkan kerusi meja sekolah.. ;)

    ReplyDelete
  19. Eza tak suka jadi pengawas. tapi, kena jadi jugak. cekgu dah lantik :)

    ReplyDelete
  20. huhu,mmg tak suka jd pgws tp kena gak..hihi.

    ReplyDelete
  21. wah ! rindunyer zaman sekola.. sama r kita. xpnh dpt pkai baju putih.. huhu..

    ReplyDelete
  22. Samalah kita dah tujuh tahun tinggalkan bangku sekolah..


    Dulu jadi pengawas rasa macam skema habis.. hehe. Kengan zaman sekolah memang tak ternilai. ;)

    ReplyDelete
  23. banyak betul kenangan di sekolah..rindu masa sekolah..rindukan baju putih dan kain biru ni

    ReplyDelete
  24. walau xdapat result yang bst tapi kenangan dan pengalaman kat sekolah memang xdapat bandingkan dengan ipt

    ReplyDelete
  25. masyaallah, blog awk sangat cantil dan comel. semoga skil2yg awk ade ni bleh membantu islam insyaallah

    ReplyDelete
  26. aku tak pernah jadi [engawas sebab akula kak yong sekolah. kahkahakah..aaa tipu je!!

    ReplyDelete