Tuesday, February 28, 2012

phone straps



Half-RM3.00


Full-RM5.00


couple (RM6 sepasang)

jualan di buka sekarang..jika berminat sila baca syarat-syarat di bawah:

  1. segala tempahan melalui email teddy_bie87@yahoo.com.
  2. tiada tempahan design di benarkan,design adalah terhad.
  3. tempahan melalui akaun bank maybank dan topup celcom(bergantung pada kuantiti).
  4. selepas pembayaran di buat barang akan di pos.
  5. pos melalui pos malaysia sahaja.
  6. segala pembayaran yang sudah di buat tidak boleh di pulangkan semula.
**saya tidak akan bertangungjawap terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan barang anda.anda boleh menghubungi POS Malaysia.




30 comments:

  1. eh..eh yg saya punye ade kat situ laa.. siap letak kapel2 lg.. haha

    ReplyDelete
  2. wah..da buka tuk jualan.. caiyok2.. cantik cci punya phonestraps..muehehe..

    ReplyDelete
  3. nasib baik perkhidmatan pos malaysia..*legaa* kalau pos laju.. mahu menangis nak dapat sebab kat rumah tak de org >e<. get ready cikjambu, orang biskut ni nak tempah ni.. xD

    ReplyDelete
  4. LAWA!

    Semoga menang tangan melayan tempahan... ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah dah bukak jualan.semoga bisnes makin maju.^^
    doodle memang comel ^__^

    ReplyDelete
  6. Comel comel!

    Boleh tak nak tahu berapa panjang dan lebar?

    ReplyDelete
  7. sis, sy nak order! Jgn lupa check email ok! ;p

    ReplyDelete
  8. saya nak order tpi tak retila....
    tolong pm sy leh kat samsiah_aries1404@yahoo.com
    *design cmne?ikt kt or design u sendri???

    ReplyDelete
  9. Igtkan ko nak bg aku tadi.. Wei, birthday aku nk dekat, aku tunggu hadiah dr kau.. Hehehe..

    ReplyDelete
  10. Igtkan ko nak bg aku tadi.. Wei, birthday aku nk dekat, aku tunggu hadiah dr kau.. Hehehe..

    ReplyDelete
  11. akk sy nak order,,nak antar kat email :)

    ReplyDelete
  12. Nak tanya boleh tak ? lukisan tu lukis atas apa tu ? Guna apa lukis tu ? Nampak smart je . XD

    ReplyDelete
  13. nak tnye :)
    pict yg ats tu je keh ade..?
    lau kte already ade design ponn tak leh ehh..?

    ReplyDelete
  14. yg kat atas tu je ke ada design nya?

    ReplyDelete