Monday, March 19, 2012

Arra Ahmad 7th Wedding Anniversary Contest


nak join contest sila klik sini..
bertemakan : perkahwinan


hasilnya







nak tag : Azzah dengan keri

**aku kawin nanti nak pakai kaca mata..di sebabkan lens semakin di gemari sekarang ni..bermacam-macam warna ada..jadi aku kena tukar fashion..XD..



12 comments:

  1. eheh... bila tu..jgn lp jemput k.. ehehe.. best of luck u.. :)

    ReplyDelete
  2. comel. gud luck!!! nk join gak.. tp lom ada idea. hehe..

    ReplyDelete
  3. fuh..comel sangat doodle ni. mata tu menawan. good luck!

    ReplyDelete
  4. cantik sangat2..sweet je..:)

    ReplyDelete
  5. Ek xde orang wat lagi kawin pakai spek..

    ReplyDelete
  6. Wahhh cantik sangat :D .

    waahhh akak dah ada perancangan lah . good :D buat lain dari yang lain . so awesome ! adk doakan akak bedua akan kekal bahagia hingga ke syurga nanti . amin :)

    ReplyDelete
  7. thanks join.
    undi doodle disini..

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3

    ReplyDelete
  8. gudluck... cantik ah dudel tu....
    huhu

    ReplyDelete
  9. waah.. cun laa dudel tuu haha
    err.. kena tag pulak dah... camne nih
    *insya Allah ada masa akan join :)

    ReplyDelete
  10. Sekarang jarang nampak pengantin perempuan bersanding pakai cermin mata. Takpe, ada kelainan sikit. Hehe.

    ReplyDelete
  11. Best of luck mij,
    Doodle yg best!!
    Tak pandai lukis doodle so xdpt nk join.huk huk

    ReplyDelete
  12. Kompom ko menang.. Yelah, ratu doodle kan sekarang.. Hahaha..

    ReplyDelete