Sunday, July 22, 2012

freebies berbaju cotton


aku ni paling susah nak bagi free doodle dekat geng blogger**malas sebenarnya...sempena bulan yang mulia ini aku nak bagi doodle pakai baju cotton...ini hanya untuk gegirl..**abah cakap aku asyik buat doodle perempuan je..laki mana??=_="..yela-yela..ada ke lelaki nak doodle aku??>_<



terima kasih sudi komen..tak sangka ramai yang komen...komen korang comel dan lawak..>_<








55 comments:

  1. comel sangat doodle tu. suka tang mata

    ReplyDelete
  2. cik merah itu jambu, cute sangat doodle nie. saye suke !

    ReplyDelete
  3. wahhh... raya tahun ni bju raya kta wane purple.. saje je gitau..huhuhu

    ReplyDelete
  4. tersangat-sangat cute mij. !! geram tengok. nak jugak la. ^^

    ReplyDelete
  5. comellllllllllllllsssss sangat!! saya nak curik n buat wallpaper phone boleh? :DDDD

    ReplyDelete
  6. comel la doodle ni..nk rembat 1 bleh?hhehe

    ReplyDelete
  7. nak lelaki kai bju melayu pulak ..ekekek :)

    salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. sucinya air muka dodel itu.. xD

    sy sedut ye.. (buat tempek kt sampul duit raya T_Tv)

    ReplyDelete
  9. wahh dah lama tak singgah. comel sangat :D nak simpan boleh ? kalau nak guna boleh ? ehh banyanya yang boleh. orang kate nak guna orang punya dulu kena mintak izinkan :D

    akak baju raya warna kelabu ? give me 10 ^^ same lah kite. hee nak bagi tahu jugak :P

    ReplyDelete
  10. wahh ! comel nye doodle MIJ :D
    nak simpan tapi tak nak guna boleh ?
    hehehe. suka bhgian tone warna tu
    simple tpi cantik :D

    ReplyDelete
  11. semua chomel-chomel..yang paling suka yang colour peach tuh..
    Fiqah ambil yer, nanti nak buat header sempena hari raya nanti pakai doodle ini..hehe.. (:

    ReplyDelete
  12. Wauuu comel sgt gerammmnyerrr..nk blh tak? Ske tgk blog ni pinkyyy i
    love pinkkk so muchhh

    ReplyDelete
  13. Comel nya. Geram saya tengok >.<

    ReplyDelete
  14. yeahh..dapat freebies..amik ye :-) tq mij.

    ReplyDelete
  15. ayunya dudel tu. tergoda tengok

    ReplyDelete
  16. cantiknyaaa.. :)

    cik Aqilah Wardah pon nak amik seketul duaa... :)

    Salam Ramadhan....

    ReplyDelete
  17. alahai,cutenyer freebieeee..kewl kewl

    ReplyDelete
  18. doodle yg comel hokeyyy...hehe:)

    ReplyDelete
  19. waahh..comel mcm sy la..*erk?? xleh blah punye ayt..grrr

    ReplyDelete
  20. Alo lo comelnye!.. Mata dia canteklah!!

    ReplyDelete
  21. weewit... comel tu doodle tu... huhuhuhu

    ReplyDelete
  22. cantik dan cute..curi satu!! ^^

    ReplyDelete
  23. eeeeee geram tgk semue dudel MIJ buat..
    comellllllll sesangat tau!! hehe





    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  24. Serius comel habis!! Rasa macam nak buat sendiri je tapi apakan daya.. Tak ada bakat secomel ini.. ;D




    Kalau dibuat sticker pun cool juga ni.. hehe

    ReplyDelete
  25. aloloooo..comel sgt..sme je owner blog nih ^_^ suke2

    ReplyDelete
  26. akak amek eh doodle ni...hehee

    ReplyDelete
  27. seriously sangat comel. nak jugak :D
    heheh.

    ReplyDelete