Friday, July 6, 2012

memalukan

akibat terlalu fokus pada tempahan..lukis dan lukis..design dan design...sampaikan balas mesej jiwang-jiwang di hantar kepada orang yang salah..orang itu pula adalah orang yang rapat dengan encik tunang..malunya ya amat..
 **pernah sekali tersalah hantar dekat abah sendiri..erkkk..lagi memalukan..ahahahaha..=_=" memang tidak boleh patah balik dengan kecuaian sendiri..



25 comments:

  1. hahha.... sabo jelah... ponin tu... rehat2 lu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. rasa bengak je mukakan bila dah jumpa org yg kita salah htr tu..:D

    ReplyDelete
  3. haha, kita sama lah. tapi beza nye nak antr kat kwan. konon nk mgumpat si A lah kat si B ni. tapi tersend mst tu kat si A. kantoi sudaa. hehe XD

    ReplyDelete
  4. hehehe.. selalu gk terjadi camtu kat diri sendiri ;)

    ReplyDelete
  5. huhu..sangat memalukan...
    penah gak mcm tu..

    ReplyDelete
  6. huhu..tuh perkara biasa..klu nk cepat sgt terhantar kat org len.

    ReplyDelete
  7. ahaha nice entry..i like this blog, keep it up! :)
    jom mlawat blog sy jgk,msih bru lg ni.hehe
    anyway thanks!
    ^_^

    ReplyDelete
  8. betul betul.
    memang memalukan sampai nak terjun bangunan.
    selalu jugak tersalah hantar mcm g2.

    ReplyDelete
  9. HahahahahahaXD
    Lalalala~~
    Padan muka^^

    ReplyDelete
  10. Adesss...Memang malu kalau tersalah msg camtu..Kena check betul betul sebelum send kan.Kalau fon yg touch screen lagilah kena tengok elok2,sbb sensitif sangat nanti tertekan kat sana sini..hee =D

    ReplyDelete
  11. aiyoo,xtaw nak sorok muke kat ne klu betul2 terjadi ^___________^''

    ReplyDelete
  12. yeihaaa. aribaa. xDD! oklatuh.. dah dpt megeratkan sillaturahim scara tdk langsung. keh3.

    ReplyDelete
  13. ops... haha.. x pena lak jd camtu :)

    ReplyDelete
  14. hahaha!

    teringat hari tu, terhantar mesej cintan cintun dekat ayah. segan seminggu

    ReplyDelete
  15. hahaha..fiza pun pernah salah anta..nk anta kat ehem ehem terhantar kat akak sendirik..maluuuuu =_='.dah termalu..cover sendiri je la kan tyra..

    ReplyDelete
  16. hahahaha malunya! sabar2.. nyorok dlm cawan dulu..:P

    ReplyDelete
  17. hehee..
    salah muka surat tu ygtak tahannya..
    haha sabar2 ;D

    ReplyDelete
  18. hehee..
    salah muka surat tu ygtak tahannya..
    haha sabar2 ;D

    ReplyDelete
  19. haha...sama la..selalu gak macam tu. malu sendiri..^_^

    ReplyDelete
  20. hahahhaha serius malu kot. tirah tirah. ahahahaa

    ReplyDelete
  21. hahahaha acane ni bole salah hantar.mahu tebal muka jumpa kakak ipar nnti.

    ReplyDelete
  22. Hehehe..mesti tebal muke beeminggu-minggu

    ReplyDelete