Tuesday, July 3, 2012

OMG



berusaha menyiapkan tempahan doodle wedding dan header doodle..=_="..tak pernah seramai ini dalam satu masa..satu persatu yang sudah dibayar aku siapkan..insyaALLAH..teringin nak tengok hasil kerja aku di buat banner dan kad..belum temuinya lagi walaupon ramai tempah..^_^

**mengajar kawan buat bunga ros guna kertas crepe...nak belajar??


28 comments:

  1. Cantik bunga tu! Nak belajar!! Nak nak!

    ReplyDelete
  2. mmg tgn kretip lah awak ni. geram.

    ReplyDelete
  3. Nak nak! Nanti buat tuto ye tyra..leh jugak buat hiasan ni..cantik!

    ReplyDelete
  4. azzah dulu ms kawen buat bola bunga ni gak,tapi guna bunga plastik yg serupa cam bunga rose betul..bila lepas kawen bole buat hiasan umah plak..

    ReplyDelete
  5. cikjambu POWER! hoyey hoyey. err, NAKK~! tu tu kertas bentuk munge2 tuu. xD nanti ada masa buatla tutor.. nak sgt2 belajar. *lebih2 lg ada kaitan dgn kraf2 ni xD*

    ReplyDelete
  6. hehe..kena berkejar nak siapkan ye. btw cantik roses tuh sbb raihan suka ros merah. ^^

    ReplyDelete
  7. dudel MIJ smue comel2!
    sy pon nti nk tmpah kat MIJ..hehe

    wahh ! canteknye bunge tu!
    MIJ buatla tutor! plisss..






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  8. rezki tu yang.. ^_^ ehehe... n comel dodel tu n cantik rose tu.. waaa.. jelessss.... :P

    ReplyDelete
  9. cantik2! nak blajar! nak bljar! ajar pliss :((

    ReplyDelete
  10. cntiknya.. nak belajar lau ada tutor..hihi.

    ReplyDelete
  11. nak belajar !!!!

    salam singgah n follow sini

    dr
    afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nak belajar ! ajar la ajar la

    ReplyDelete
  13. bestnya pandai wat doodle...penah try tapi tak sabar..haha....btw bunga tu chantek...buatlah tutorial...hehe

    ReplyDelete
  14. blog ni padat dengan intipati..suka sgt dengan setiap entrynya ^^

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah rezeki mencurah2 tu.. ganbatte !! :)

    nakkkkk !! buat la tutorial on how to make bunga ros tu.. :)

    ReplyDelete
  16. Syukur.. Murah rezeki kau. ;)

    Pelekatku, hmmm agak suam² kuku sahaja huhu.

    Ofismet penah tunjuk cara nak buat dia, tapi guna tissu je, tak secantik hasil yang kau buat tu..

    ReplyDelete
  17. NAKKKK..buat la tutorial..

    pelissss ^.^

    ReplyDelete
  18. rezeki semakin murah..alhamdulillah..hehe..cantik bunga dr kertas crepe tu..tringin gak nak blajar..hehe

    ReplyDelete
  19. nak belajar jugak buat bunga tu.nanti buat lah tutorial;) hihi~

    ReplyDelete
  20. nak belajar jugak buat mcm mane bunga tu...

    ReplyDelete