Sunday, July 1, 2012

Karikatur Engagement Merahitujambu

cool kan??sama tak rupa kami??jika berminat boleh tempah potret dari Meg..beliau mengunakan tablet melukis potret ini..seperti lukisan airkan?..harganya sangat berpatutan..berapa??korang tanyalah sendiri..XD..puas hati dengan hasil beliau...beliau juga pernah lukis muka aku sebelum ni  secara percuma..

di edit oleh aku..^_^
walaupon aku ni pelukis juga tapi aku suka tempah dari mereka-mereka yang pandai melukis...mereka ada lukisan mereka tersendiri...^_^..boleh buat koleksi lukisan mereka..3 pelukis vektor/potret yang menjadi peminat aku sampai sekarang..cik meg,dani dan azhafizah..azhafiza ni dulu pernah lukis vektor aku tapi tak berapa nak menjadi..masa tu baru lagi..tapi sekarang lukisan beliau sudah semakin mantap..^_^..
**mari terjah mereka yang baik hati pernah art trade dan pernah beri hasil lukisan mereka secara percuma dekat merahitujambu..terima kasih..koleksi mereka sangatlah di hargai..

info : HARAM menjemput orang kenamaan sahaja ke majlis kawin..WAJIB hadir jika kita di jemput ke majlis kawin...





20 comments:

  1. Errrrrr...
    Ary pun tengah edit pic mij..
    Dah 2-3hari fikir konsep yang nak di-edit..
    Then, dapat idea tapi tatau lah menjadi or tak^^

    ReplyDelete
  2. hehe memang cool.. tetiba rasa nak jugak :)

    ReplyDelete
  3. mula-mula tengok ingatkan gambar betul yg dicrop kepala dan dicantum ngan badan kartun, rupanya lukis.
    tp bila tau meg yg buat, dah tak terkejut dh sbb meg mmng ohsem!

    *lama dah x melukis vektor potret ni.. berbulan-bulan -_-

    ReplyDelete
  4. mmg real tul meg lukis.. ohsem btol.. ^_^ err.. meg umur bape ek.. ^_^

    ReplyDelete
  5. sangat wow! serius terpaku bila tengok karikatur ohsem oleh meg ni

    ReplyDelete
  6. 2 la teringin nk tempak kt meg gk.. sgt berbakat itu budak..

    ReplyDelete
  7. cantik la dia buat.. nampak mcm real!

    ReplyDelete
  8. muka tirah nmpk garang. hehehe..

    ReplyDelete
  9. wah2 makin berseri-seri! terjah sarang meg jap.

    ReplyDelete
  10. Weee... cun la!! Memang sama. Talented!

    ReplyDelete
  11. wow..memang nampak real sangat >.< CANTIK!

    ReplyDelete
  12. serious terkagum tengok karikatur ni tyra..kene berguru dengan Cik Meg ni..

    p/s:saya budak masih belajar..kene usaha lagi..tapi skang dah kurang berseni.=__='

    ReplyDelete
  13. wah..cantekla...nak jgakla..

    ReplyDelete
  14. Tak cantik..



    Tapi sangat cantik! Teringin nak jadi terer macam kauorang huhu

    ReplyDelete