Thursday, June 28, 2012

mood #2


betul takda mood nak buat design tempahan..buat-buat padam..buat-buat padam..=_=".huh...bukan mudah sebenarnya nak buat design jika tiada idea mahu pon perasaan melukis..



30 comments:

  1. Xyah buat senang yang...Buat sakit hati..Xbuat puas hati
    hehehe

    ALWAYS LOVING YOU...

    ReplyDelete
  2. tunggu la mood tu baik balik...:)

    ReplyDelete
  3. Xyah buat senang yang...Buat sakit hati..Xbuat puas hati
    hehehe

    ALWAYS LOVING YOU...

    ReplyDelete
  4. padam ke undo? haha
    yela tu takde idea...
    padahal terlampau bnyk idea smpai tak tau nak pilih mana satu

    ReplyDelete
  5. hehe, rilek awak, takpe pelan2 buat yup. :)

    ReplyDelete
  6. apekata rehat dulu. fikiran xtenang tu^^^

    ReplyDelete
  7. yup.. betul tu.. Kadang, da lukis separuh jalan tapi lepas tu, cancel~

    ReplyDelete
  8. kne ade mood bru menjadi..^^

    ReplyDelete
  9. ha! betul betul betul. lebih2 lagi klo TERpaksa, mg down gila klo nk mlukis/mendesign. memberontak je perasaan ni. phew~ respect juga pd mrk yg mantain moodnye. cdgn sy, apakata cik jambu, buat lukisan ikut hati bkn idea, maksudnye, sstu yg lain slain comel. xDD *tringin nk tgok lukisan horror mij ngee*

    ReplyDelete
  10. betoi2..selalu gak jadik camni..haha..

    sbb tuh x berani sngt nk amek tempahan..takut mood langsung x datang.. XP

    ReplyDelete
  11. mood sangat penting. kadang2 idea datang secara spontan atau ilham.

    hari tu stress sebab tak dapat cari idea lukis. klien dah tetapkan tarikh sekian2 sebab nak cetak buku tu. nasib baik setel jugak.

    ReplyDelete
  12. betul.. bertabahlah.. koh koh koh... nasib baik aku tak ambik tempahan apa apa.. koh koh koh


    sekarang nie tengah banyak idea, cuma tak berapa nak banyak masa untuk melukis.. hue hue hue

    ReplyDelete
  13. wuaaaarggghhhhhh!!salu terjadi pd cci,, ^_^

    ReplyDelete
  14. nak mlukis memang perlu inspirasi and mood mlukis kan..xdpt dipaksa..hehe..ce bawak g bsiar2 kat taman dlu..cuci2 mata ke..haha..xpe,slow2 la ye mij..insyaallah nanti boleh siap.. :D

    ReplyDelete
  15. mood punya pasal..habis segalanya terbengkalai kan...

    ReplyDelete
  16. kalau aku, pasang lagu rock kuat2 cari mood!

    ReplyDelete
  17. Biasalah tu, mood datang dan pergi.. Cantik header baru.. :)

    ReplyDelete
  18. take ur time dear... :)

    u nak 1vektor dr i ye dear.. ok give ur pic nanti k... sent kat inbox fb.. sbb i da lm xbuka email, dah lupa paswordnye.. erghhh.. huhu

    ReplyDelete
  19. sangat susah nak buat kerja kalau takde mood.apakan daya,jika mood masih belum datang,kerja pun susah nak jalan..doa doa mood tyra cepat kembali..

    p/s:tengah cari mood gak ni nak siapkan tempahan.mood oh mood

    ReplyDelete
  20. betul tu. nak buat sesuaut tu kadang2 perlu mood. kalau takde mood, mesti tak jadi punya..hee

    ReplyDelete
  21. buat ape bende skalipon kalo takde mood, mmg takkan jadi.heeee~










    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  22. Aaaaa tersangat betul kan kan.Mood melukis tu memang kene ada,kalau tak..ade je yang tak kena ;(

    ReplyDelete
  23. Memang susah kalau takde idea lebih2 lagi bila time takde mood. Kena ada feel baru dapat hasil yang memuaskan.

    ReplyDelete
  24. fuh fuh mood sila datang kat pemilik blog serba merah jambu ni :)

    ReplyDelete
  25. Hehehe.. Makanya, sabar itulah ubatnya.. ;)

    ReplyDelete
  26. setuju sgt2..haha,,wahh..nangis jap tgok doodle2 cni..chumey..rase nk curik!! :)

    ReplyDelete