Tuesday, July 31, 2012

Tempahan Doodle Family


tempahan doodle family dari bakal kakak ipar/abang ipar..eceh..insyaALLAH..beliau meminta untuk membuat saiz besar lebih kurang saiz A2..supaya bila print tidak pecah warnanya..tapi nampak macam besar dari itu,mungkin orang kedai printkan saiz A1...material di gunakan tarpaulin paper..harganya sangat berpatutan...





**hasil tangan dari merahitujambu di gantung di dinding rumah beliau..suka ^_*

cintaitujambu: bunga tangan engagement


62 comments:

  1. macam kenal je org yg dalam gambar ni..hihihi

    ReplyDelete
  2. fuiyoo~! congrat cik jambu. lepasni mesti ada orang tempah & framekn doodle awk.. (silap2 ribulan, cikgu tadika upah awk..buat gmbr kelas xD)

    ReplyDelete
  3. wow..cantiknya. seronok bila tengok hasil kita di-frame-kan

    ReplyDelete
  4. waaaahh... cantik ar.. tp mmg btol.. bila digantung di dinding umah mmg rasa dihargai sangat... mcm vector fiza n keri bg dulu... ^_^ cci siap print n gantung di dinding,, ^_^

    ReplyDelete
  5. wah..comel sgt! suka tgk..hehe

    ReplyDelete
  6. Waaaahhh cantek lah dear!! kalau yang mcm tu brapa pixel/inch saiz yang kita guna supaya resolution tak pecah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni saya guna photoshop.resolution 100..pixel bergantung pada saiz untuk print..tp mesti besar

      Delete
  7. Cantik! Subhanallah.suka tgk hasil tgn org kreatif! suka sgt doodle2 dalam blog ni.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah kurniaan tuhan..=)..thanks dear

      Delete
  8. wahhhh . besornyeeeeeeeeeeeeee ..... edit pulak guna size brp neh?

    ReplyDelete
  9. besar dan jelas..sgt cantik la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..besar dan jelas sekali..=)..thanks dear

      Delete
  10. comel laaa awak <3 nak satuuuuu :) heee

    ReplyDelete
  11. kalau nak tempah leh lah hantar kepada ku huhuhuh

    ReplyDelete
  12. doodle yg sgt ohsem....comey3....rasa mcm nk tempah je....hehe ;P

    ReplyDelete
  13. sangat comell:)mcm nak tempah satu je.....hikhik^^

    ReplyDelete
  14. waah. jarang nmpak dudel digantung dlm frame nih. biasa gambar atau lukisan potret je.

    ReplyDelete
  15. wah wah ;-)
    comel jerk..siap ganting kat dinding lg.kreatifff^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa org gantung gambar ni gantung doodle..heee

      Delete
  16. Cantikkkk !
    suka sangat. ada masa nanti nak mintak
    buatkan tuk kte lak (:

    ReplyDelete
  17. ololo... sweetnye...
    nice la ur artwork..seronok!

    ReplyDelete
  18. Wah... nice. Best uh hasil kerja kita org suka :-)

    ReplyDelete
  19. wahhh, best je tgk hasil kerja digantung cmtu kan :)

    ReplyDelete
  20. wahhhhh comelnye !! mahal x kalo print camtu?

    ReplyDelete
  21. msti bangga kan hasil kta org suka.. besh2

    ReplyDelete
  22. Assalam....saya nak tempah doodle ni.saya nak doodle pic saya n mr tunang.cmne ek???

    ReplyDelete
    Replies
    1. anda nak buat tempahan sila email sy

      teddy_bie87@yahoo.com

      Delete
  23. tangan dan minda ko mmg berseni la dear :)

    cantik :) tahniah :)

    ReplyDelete