Sunday, July 29, 2012

instagram



"kecekek"phone berbunyi..
cantik jugak gambar yang di hasilkan dari intagram ni kan??XD...thanks dear..eceh...
lama jugak tak amik gambar syok sendiri..

**cintaitujambu : baju tunang



54 comments:

  1. tangkap gambar kucing..
    keluar gambar manusia..

    heran..
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sebenarnya gambar syok sendiri..konon je tu..XD

      Delete
  2. ceh, ingat ambik gambar kucing tadi. rupanya gambar syok sendiri haha. kesian kucing ingat nak ambik gmbar dia. kemain posing

    ReplyDelete
  3. sobsob kita takdak smartphone jdnya takda harapan lah nak instagram2 ni wuu:(

    ReplyDelete
  4. masih xpndai nak guna instagram..hihihi..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa tak reti..yang reti en tunang je..sebab dia ada phone adriod..kalau sy ada dh lama pandai jugak.XD

      Delete
  5. instagram manede kt bekberi akk.. hehehe... lawak snap gmbr kucing kua gmbr mnusia.. hehehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. instagram mana ada kt bb..itu gambar yang di tengok melalui fb..keh.keh..keh..XD

      Delete
  6. Dear, macam mne nak amik application instagram pakai BB?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh la dear..adriod je ada..=)

      Delete
    2. Laaa... tu yg sya heran. hihi.. ingatkan dah ada instagram huhuhu.. :p

      Delete
    3. mana ada..kalau ada alangkag bagus boleh bergambar..=_=

      Delete
  7. dekat bb pon boleh ke? haha . canggihhh :)

    ReplyDelete
  8. wawa... ingat gambar kucin... hahha.. mmg seprise tul.. ^_^ mmg cantik guna instagram tu.. ^_^

    ReplyDelete
  9. tipu tipu.. sejak bila BB ada Instagram.. wakakakakkaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam eh..sssshhh..kantoi plak..kah..kah

      Delete
  10. hahaha. BB ada instagram? ok..hehe

    follow instagram dani tau. tapi gambar tak banyak pun. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu ada adroid baru follow..keh..keh..mesti comel je gambar awok..XD

      Delete
  11. Replies
    1. sama la sy pon..ini en tunang yang amik..sbb phone dia canggih..XD

      Delete
  12. mcm bodo jer amik gmbr guna instragram..gmbo kelam...mcmni pn org berebut2 nk amik gambo...budaya terikut2 lh org skrg ni...apa lebih nya...mcm mms jer....x ngata tuan pny blog ni...jgn terasa plak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing-masing punya pendapat..=)

      Delete
    2. hahahha.. betul.. gambo kelam tue sebab depa edit, ada gak yang aplod gamba takde edit tapi tetap cantik. Pendapat masing masing

      Delete
    3. kan..tengok gaya dan cara mereka tangkap dan edit..jadi tak kisah la mana2 pon..pendapat masing2 berbeza..=)

      Delete
  13. sy tak de hset canggih nk instagram2 ni..

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. tak tahu nak cakap..cer google tengok pocik..XD

      Delete
  15. waaa... handset baru ke.. ehehhe.. mmg cun gmbar instgram tu... =)

    ReplyDelete
  16. hehe kuar gambor MIJ ey?
    ingtkn gmbor kucin tu.. hehe






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  17. raihan pon ade insta. tp skg dah mls nak update. hehe.

    ReplyDelete
  18. hahaha,,, tikah pun dh lama x syok sndiri :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..syok sendiri kat tepon sendiri takpa..jgn kat fb..XD

      Delete
  19. tangkap gambar kucing, keluar gambar akak? ecehhh.. :B

    ReplyDelete
  20. Kesian kucing dah buat muka paling comel, ingatkan kau ambik gambar dia hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..biasa laa tu..trick je tu..keh..keh

      Delete
  21. orang sekarang on9 kat mana2.semua nak tayang ;D
    hik3

    ReplyDelete