Thursday, August 23, 2012

design baju

berharap dapat design baju sendiri...**berharap atau berangan?..buntu mencari design baju untuk majlisku...=_="...mana nak cari tukang jahit baju berkebolehan...yaa..mungkin di kedai tayar..=_="

**ingat nak pergi kurus menjahit.sebab ibu kata mesin jahit ibu tu siapa nak guna kalau bukan anaknya..

cintaitujambu



48 comments:

  1. bagos gak g kursus menjahit..
    leh jahit baju sndiri nt.
    design sndiri jahit sndiri..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah..tapi rasa macam tak sempat je nak pergi jahit baju sendiri..tunggu jahit baju raya je la..XD

      Delete
  2. buat baju design sndiri susah.. percayalah. boleh nangis nti nk buat. upah orang je cikjambu..tukang jahit hatta dolmat ke. hee~hee~ die tgh xbusy tu.. xDD

    *tukang jahit?! pereka fesyen*

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer bagi link kt saya??mana awk athu dia tak sibuk??haaa..sy mahu pergi tempah niiii

      Delete
  3. WAH .. CANTEK GILE DESIGN BJU TU ..

    CER TRY UPAH JURUJAHIT ARTIS .. EKEKE ..

    X X .. GURAU JE ..

    BGUS GAK TU LAU G KURSUS JAHIT .. T SENANG ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..juru jahit artis??**fengsan terus..over hokeh..XD

      Delete
  4. dil lps spm dlu2, blaja jahit..so skrg baju yg nak pakai, boleh jahit sndiri..^^

    ReplyDelete
  5. tu la..sy pun nk blaja mnjahit ngan mak sy...

    ReplyDelete
  6. pilih mana yg berkenan..hope MIJ dpt cari yg terbaik..^^

    ReplyDelete
  7. comelnya doodle. lama mya tak lawat sini. hope cik merah baik2 aja :D

    ReplyDelete
  8. saya pun teringin je nak belajar jahit...senang nak jahit baju ikut selera sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..senang nak mcm mana baju kita tu kan

      Delete
  9. design baju saya sekali yaa.. XD

    ReplyDelete
  10. belajar menjahit... ohsem tu.. nanti leh ar tempah.. cute doodle tu... ^_^ makin cung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cung??ganu mari...hehehe...itu lah kena belajar menjahit ni

      Delete
  11. cantik blog akak..blog saya buruk ya amat..haha!

    ReplyDelete
  12. kurus menjahit? hik3.... dah nak sampai majlis walimatul ker?... wah...jgn luper jemput yer.... lama tak lawat sini... windu kat sesume....

    ReplyDelete
  13. kalo p butik baju pengantin
    mybe boleh realisasikan ape
    impian MIJ tu. hehe

    errr tp upahnye konfemla mahal
    drpd harge kain baju tu kot =P




    slm syawal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy ni nak bebiasa jee..xyah la mahal2..hehehe

      Delete
  14. doodle ni guna website apa? :O comel!

    ReplyDelete
  15. hee kalaula mya ada bakat berdoodle cantik2 mcm cik merah. heheh mya kalau doodle duk guna paint tu comot aje hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna apa pon yang penting kita mencubakan..=)

      Delete
  16. confirm puas hati dapat design sendiri.apatah lagi jahit sendiri kan.Harap2 dapat le apa yg dihajatkan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tak sempat dah nak menjahit baju sendiri..=_=

      Delete
  17. belajar menjahit x rugi..kot2 bole bukak kedai jahit

    ReplyDelete
  18. cantik design baju tu...
    haha sy pun blaja menjahit lps spm dl sbb nak wat bj sdr..sbb ssh nak dpt size baju yg ready made..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik belajar sendiri..apa nak pon bolehkan..

      Delete
  19. design sendiri, jahit sendiri, lg best
    *er, KURUS ke kursus menjahit? haha

    ReplyDelete
  20. mcm nieyl aritu...design sndr..tapi kasi butik yg buat..tapi mahal ckit laaa...:)

    ReplyDelete
  21. comelnyaaaa boleh design baju sniri lepastu bg kat tailor :D

    ReplyDelete