Wednesday, August 22, 2012

raya kedua 2012


**ini adalah gambar raya kedua..tema warna raya pertama adalah kelabu..soalan yang harus ditanya kenapa setiap kali bergambar raya pasti formal?tahun ini korang pakai baju warna apa?^_^



43 comments:

  1. sy xder tema...main belasah je...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Tema warna ialah pelangi. Main belasah je. Hikhik

    ReplyDelete
  3. kita warna kuning=) Salam ziarah, blog y sangat cumel

    ReplyDelete
  4. kaler oren dan puple...ehhe...selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  5. BYAKNYE BJU RAYE DIE .. KITE XDE BJU RAYE PUN . EKEKE

    ReplyDelete
  6. warna warniiiiiiiiii!!!!! haha~

    ReplyDelete
  7. mij...cantik nye..suke tgk doodle kamu..so creative :)

    ReplyDelete
  8. comel je family awak ne.. bkal puan makin berseri2.. kasi mkn bnyk cikit msti lg comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laa tu..kena gemok..tpi susah nak gemok..=_=

      Delete
  9. tema saya tahun nie ialah.. "Asal ada baju Raya, mak Ok jer"

    ReplyDelete
  10. berseri seri masing masing dengan baju raya..nice tema colour! Fiza macam biasa..PINK ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy blum ada lagi baju pink walaupon minat pink..=_=

      Delete
  11. slm hari raya dan salam merdeka juga utk sis ^*

    ReplyDelete
  12. tahun ni kami warna gold itam..selamat raya mij..kad raya dah sampai..x bls x per kan?:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak balas takpa dear...gold hitam cantik

      Delete
  13. hee , amal raya ketiga baru warna kelabu.

    akak , comel laahh yg edit 1st pic tuu , buadkan amal bule , ad charge tak ?:)

    ReplyDelete