Friday, August 10, 2012

kad raya 2012 MIJ


Geng blogger yang join segmen akan dapat kad raya dari aku...terima kasih sudi join dan memperkenalkan doodler/pelukis di Malaysia...^_^
nama di atas sila mesej Nama dengan Alamat di page merahitujambu atau email ke teddy_bie87@yahoo.com..sila beri sebelum ahad..sebab isnin nak pos..insyaALLAH..

ada dua jenis paper..nasib la siapa yang dapat..^_^...
yang ini pula dari cik zety untuk aku..terima kasih dear.."saya akan balas"

**sekejap je ramadhan meninggalkan kita..T_T..


45 comments:

  1. oloooooo , nk jugak ! comel sesangad kad tuuuu :'D

    ReplyDelete
  2. xkesah dpt yg mana..jnji tyra yg bg..bangga tu..
    semua geng2 mesyuarat tingkap je yg join.. segmen apa pun tyra bt ktaorg msti support punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang sy suka.sebab diorg support sy..thanks

      Delete
  3. wah dapat kad raya..yea..yea..

    p/s:azzah balas lepas raya ye..insyaallah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaah..tak sabar nak dpt jugak dr azza

      Delete
  4. fuu~ kelip2 ku sangka api, klu api mcm bunganya, hilang kelip ku sangka sembunyi, rupanya ia datang di Aidilfitri. eceh ahahha. thankyouu~ :D

    ReplyDelete
  5. wah comelnye!!!! terima kasih! tak sangka deno pun dapat.. hihik.. deno mmg jarang dapat kad raya sbb deno suka bagi kawan2 kad raya.. nanti deno email :)

    ReplyDelete
  6. suka..suka.. nak tunggu encik posmen.. hik3

    email? DONE!

    ReplyDelete
  7. Waah. ni yg best ni. dah bg alamat kat message FB

    ReplyDelete
  8. yeay!! dapat kad raya...heee...nanti sy msj kat fb alamat eh...

    ReplyDelete
  9. Thumbs up! Still amalkan budaya hantar kad raya =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya malas..tp gagahkan jugk..XD

      Delete
  10. Akak ade buat contest ke ? Olololo , ruginye tak join , sebab lama tak bukak blog niyh :) btw comel kad raya akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. cmne leh ketinggalan ni..kalau tak leh dpt kad dh

      Delete
    2. Yelaa , saye asyik busy sebab saye ada trial UPSR :) Tape2 :)

      Delete
  11. doodle mij takde sape boleh lawan . termasuk sy . -_- turunkan ilmu sikittttt

    ReplyDelete
  12. wow..comelnye..alaa..xtau pn,lau x da join

    ReplyDelete
  13. tak dapat join pulak sebab intenet slow..tapi akan buat jugak 1 walaupun dah expired..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. igt tak sudi dh..**mesti buat..wajib..XD

      Delete
  14. comelnye doodle..salam aidilfitri Tyra

    ReplyDelete