Tuesday, October 2, 2012

design badge


comel pulak design kita di jadikan badge..aku jual design bukan yang sudah tersedia ada..tapi aku lukis semula..seperti kita menjual design kita..sebab itu setiap lukisan aku lain-lain...aku tengok ramai kata comel dekat page orang yang buat badge ini..adakah pujian itu patut di berikan pada si pembuat badge?atau designer itu??sebenarnya aku dah buat banyak design badge tapi ini baru dapat tengok hasilnya...=_=

**tak sabar pulak nak kawin sebab nak tengok doodle keliling nanti...>_<

27 comments:

  1. mmg comel sangat kartun tu.. ^_^

    err.. lain kali pesan la kat kastemer tu.. nak tgk hasilnya.. ehehe..^_^

    ReplyDelete
  2. tu la da jd produk terus cntik.. bgga kn sb da jd badge design kite

    ReplyDelete
  3. WAAAAAAAAAAAAH .. COMEL GILE .. NAK 1 .. HAHA ..

    SELAMAT MENEMPUHI ALAM PERKAHWINAN NANTI ERK ERK ..

    ReplyDelete
  4. Memang cantik..:)
    betul tu, org puji apa yerk..
    tapi semestinya puji design tu..yg tu le yang menarik nye..:)

    ReplyDelete
  5. patutnya mintak 1 dekat customer tu..tapi kredit paling besar mestilah ke designer

    ReplyDelete
  6. 98% HARUS dipuji pada designer, 1.09% pada kedai yg mencetak, (pgalaman sy printout mokeup design ats badge, lain kedai lain kualitinya, kdg ada yg senget, kaler xcantik =3=). so lagi 0.01% pada customer, kerana bijak memilih. jhehehee. KEJAM !!

    **sygnye, sbenarnya, awk kene ada sample, klo customer kedekut pun, awk kene buat sndiri,utk msa dpan, >e<""*

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu.. bertabahlah... biasanya designer akan dilupakan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  8. eh??
    badge tu AAA nak bagi untuk tetamu yg dtg waktu kawen ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu orang oder..sy punya belum lagi yang oi..XD

      Delete
  9. serius comel sangat..!!!tak tipu!

    ReplyDelete
  10. pergh memang comel2 arr!!...dah laa buat badge pulak tu :O :3

    ReplyDelete
  11. yang seblah badge tu apa? sampul raya eh? :)

    ReplyDelete
  12. background itam buat doodle tu lagi menyerlah..

    ReplyDelete
  13. nanti klu buat badge kawen nanti, nak satu yer haha

    ReplyDelete
  14. Cantik! Dah tentulah designer yang patut dapat pujian dulu kemudian baru tukang buat badge. Mungkin orang tak tau. ;)

    ReplyDelete