Monday, October 8, 2012

Hadiah terlewat

hadiah birthday terlewat tapi istimewa tahun ini dari adik---->MP3 warna pink...serius suka..terima kasih adik..

fuh menarik nafas lega selepas dapat hantar drawing tender tadi..walaupon ada masalah teknikal tiba-tiba kertas habis..tapi akhirnya dapat jugak hantar..alhamdulilah..memang terlepas seksaan dunia seketika..=_="...

22 comments:

  1. cantiknya hadiah.......serius saya berkenan.

    alhamdulillah selesai jugak drawing tender tu. projek buat apa?rumah ke?

    ReplyDelete
  2. sep2, kitenya kaler merah..tp model lain xD

    *hrp2 tak busy da kan.. amin~*

    ReplyDelete
  3. waaa...sapa la nak bagi hadiah kat saya bnda2 macam tu yea...^^ happy birthday ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah dah antar..! Lee-kun punye warna cyan..tp beli sendirik jela..xde sape nk adiahkan.. XP

    ReplyDelete
  5. dah lama tak usung mp3 nih. dulu slalu je bawak pegi mana2.

    ReplyDelete
  6. waaa best nya dapat hadiah comel..

    ReplyDelete
  7. Wahh pink macam warna pebret tuanya empunya blog ^_^ Comel je ..

    ReplyDelete
  8. wah....pink...i like...hihihi~

    ReplyDelete
  9. lame x brblogger dan singgah utk terjah blog2 yg sweet sayang^_^.....

    ReplyDelete
  10. sama model cam azzah punya,warna je lain,merah itam.

    ReplyDelete
  11. comel mp3 itu.

    ear phone juga lawa..

    ReplyDelete
  12. Untunglah!!! Eh, aku rasa dekat sebulan lepas dah kot wish ko birthday. Memang sah lah lewat ko dapat hadiah. Hahaha.

    ReplyDelete
  13. Dapat hadiah comel dari adik kesayangan, memang membahagiakan! ;)


    Syukur, samalah. Baru selesai satu urusan tadi. Lega.

    ReplyDelete
  14. untunglah dapat warna pink ni..same ngan blog..^^

    ReplyDelete