Wednesday, October 10, 2012

#koko 11

anak koko nombor ke 3 dan ke 4 sudah keluar dari kantung koko....haish..keseluruhan sugar glider di rumah 6 ekor..pening dah ni sebab ausin nak mengawan lagi.terpaksa pisahkan mereka..kasihan juga sebab mereka binatang..bila sampai masa musim mengawan memang mahu saja..itu namanya binatang..tapi kasihan dekat koko pula..tak sempat habis tempoh pantang..sudah ada baby dalam perut..walhal anak pertama dan kedua tengah menyusu..tapi sudah ada baby dalam perut..jadi aku tak nak pekara yang sama berlaku....sementara ini bagi koko rehat dulu..kasihan si ausin jadi tak keruan...=_=


**entry 18sx untuk binatang...XD..

22 comments:

  1. mohon koko sign borang izin poligami.
    dh tahap wajib dh tu. dia mampu. sila bg support sket ye haha

    ReplyDelete
  2. cute and scary at the same time..;-)

    ReplyDelete
  3. ciannya, suh koko amik peracang keluarga, penat die, nak jage baby lg...

    ReplyDelete
  4. err..cadangan sahabat Keri agak logik..huhu

    ReplyDelete
  5. sugar glider....lama xnampak...

    ReplyDelete
  6. kurung asing2 x pun bgi pil perancang mcm dysha ckp..hi..hi..

    ReplyDelete
  7. eh2.. da ade bb baru ke.. alahai sian koko.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Kesian kan nak sekat² hak haiwan, tapi untuk kebaikan dia takpe kot.


    Macam geli nak pegang tapi rasanya kalau ada orang bagi free aku sudi je bela.. ;D

    ReplyDelete
  9. Biasalah tu haiwan. Nafsu pun nafsu haiwan. Kui3~

    Nota kaki tak boleh blah! ;p

    ReplyDelete
  10. wow bestnye bela SG, ank sy suka sangat tp blm masanya lg bg dia ...hemm

    ReplyDelete
  11. Ee teringin nak ada sugar glider tp mak tak kasi. hmm hmm =D

    ReplyDelete
  12. productive juga sugar glider ni kan..untunglah leh dapat sg yang comel comel..tapi kalau dah banyak banyak tak termampu pulak nak menjaganye kan..ok gak tu pisahkan dulu.

    ReplyDelete
  13. hahahhaa... nafsu haiwan sungguh... koh koh koh.. banyak banyak nanti oke ke bela?..

    ReplyDelete