Wednesday, December 5, 2012

#10 Wordless Wednesday



*insyaALLAH akan di letak di photo booth wedding.. >_<

34 comments:

  1. hari tu pergi area rumah MIJ. saja jalan2 kat situ.hehe. k tu je nak kabor.hehe

    cantiknya..mesti comel2 je masa wedding nanti kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kawin sila la datang ya..sangat di alu2 kan

      Delete
  2. wah nice larh tolong ajr an nadiah nak wat cmnew teringin ler nak wat..hmm kiut bngat

    ReplyDelete
  3. Akak. Nak kahwen dah yer? Comel n Sweet sangat decor untuk wedding sendiri :)

    ReplyDelete
  4. Kenapa comel sangat ni? >.< hahaha

    ReplyDelete
  5. akhirnya saya mengerti mengapa gambar ini tidak 'berbicara' =) , atau mungkin... apakah ia pelanduk dua serupa ?? XD. alhamdullilah~ amin2.

    ReplyDelete
  6. wah... tp letak sebagai ape ek.. ehhe..

    ReplyDelete
  7. Bila majlis ni? Wahhhh...mesti berdebar =)

    ReplyDelete
  8. printed print screen ke ape ni?

    ReplyDelete
  9. comel comel.. dan kenape saya tengok yang si kacak tue macam kawan saya?. klon beliau ke apa?.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh.. lupa laaa... itu hari kan dah kabo.. kah kah kah..

      Delete
    2. siapa??x kabo kan kt saya pon awok kenal beliau??siapa beliau dgn anda..haaaa??

      Delete
  10. waaaa mesti comel nnti...nk kad! ahak

    ReplyDelete
  11. wah,best2..eh,tempat tu cam pernah pergi je..

    ReplyDelete
  12. terbaiklah tyra..DIY lebih puas hati kan..Kreatif!

    ReplyDelete
  13. nice ! kite suka tengok.
    so kreatif lah. :)

    ReplyDelete
  14. comelnya :) org kretif bole le..cm sy ni.reti lukis org lidi je,so ltk pic lidi kt booth :D hahaha

    ReplyDelete
  15. nak buat permintaan leh?
    Tolong lukiskan photo saya.plsp
    Cantikla

    ReplyDelete