Monday, December 17, 2012

ruang dan masa


maaf pembaca..maaf sebab tiada ruang dan masa untuk mengupdate blog..masa yang ada diisikan dengan menyiapkan tempahan..menyiapkan design dan persiapan untuk hari aku..tinggal beberapa minggu nak ke tahun depan..banyak benda belum selesai..di sebabkan nak buat sendiri jadi aku kena buat persiapan sedikit demi sedikit..moga di permudahkan..insyaALLAH...

*siapa yang nak tempah props untuk wedding/engagement dan bunga tangan boleh like pageTriple A Shop..

21 comments:

  1. Semoga semuanya berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  2. aamiin... :) dpt bca skit entry ni pun jadilah..lps sikit kempunan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiiii..jgn ckp cmtu...terima kasih support anda..

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. masuk ni 3 kali onie delete komen,haha..silap panggil nama -..-" maluuuuuuuuuuuuuuu,mij...onie tak sabar nak tgk majlis akak :D

      Delete
  4. Insyaallah..kami tetap datang bila mij update..

    ReplyDelete
  5. wah... nanti update okay.. nak tahu pasal hari bahagia.. =)

    ReplyDelete
  6. smoga persiapan mij brjln lancar yer,^__^

    ReplyDelete
  7. busy benar nampaknya.. jgn smpai kesihatan terjejas dah le

    ReplyDelete
  8. haha..betul tu cikgu keri...duk ngadap kerja je takleh...sekali sekala kena makan jugak #mengarotjap

    ReplyDelete
  9. take your time dear,
    moga semua urusan dipermudahkan DIa :D

    ReplyDelete
  10. sy pun turut busy, org lain nk kawin org lain yg nebes (nebes kerjanya xsiap lagi :3). err camna nak buat guess book DIY ye ? *tanya bg wakil bakal kak ipa XD*

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus debes jugak yeee..XD

      **skang ni dh macam2 org buat..gantung kt pokok..letak kt pos box tu..tp saya hanya guna felt teknik kolaj tampal menampal di buku...

      Delete
  11. biase la tuh...nanti bler dah selesai....lega la ckit...:) buat sendiri lebih syok n puas ati kan...:) klu org buat,kite tahu nak komplain aje...hehe~ tahu-tahu je dah siap...mcm nieyl...hahaha :P

    ReplyDelete
  12. semoga semuanya berjln lancar :)

    ReplyDelete
  13. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete
  14. agak2 sudi tak nak singgah tempat tirana aduka? Eheks

    ReplyDelete
  15. Siapkan mana yang perlu dulu ye tyra..Harap semuanya berjalan dengan lancar nanti.aminn

    ReplyDelete