Saturday, September 14, 2013

Merahitujambu is 26

September datang lagi..mari bagi hadiah dekat owner merahitujambu pleaseee...hari ini 15 hari bulan..lagi sepuluh hari lagi mij akan ke 26 tahun..iaitu pada 25 september..alhamdulilah..masih sihat..masih mampu mendoodle..masih mampu menyiapkan tempahan..hehehe..syukur nikmat tuhan...tahun ini tahun paling tidak dapat di lupakan..tahun perkahwinan...tahun bersuami..tahun pertama beraya bersama suami..tahun menyambut kelahiran bersama suami..tahun sepatut aku pregnant..tapi mungkin tiada rezeki..bersabarlah sayang...mungkin hujung tahun ini..mungkin tahun depan..siapa akan tahu..semua kerja Tuhan..perancangan hebat dariNYA...bersyukur segala nikmat yang diberikan..

27 comments:

  1. ni sebenarnya nak suruh orang bagi hadiah kan? wkwkwkw. hadiah dari kita, awak mintak kat mr.husband. wkwkwkw

    ReplyDelete
  2. ERRKK . NAK ADIAH EH ? MEH EMEL NAMA N ALAMAT N NO TIPUN KAT nojiejihah@yahoo.com .. HOHO

    ReplyDelete
  3. nak hadiah kee kak ? pm nama & alamat kat fb >.<

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi in advance. dah 26 dah ahkak kita sorang ni. hehe

    ReplyDelete
  5. lg sepuluh hari eh.. hehehe.. tguuu.. inshaAllah kalau sempat nk kirim something

    ReplyDelete
  6. ahah nampak ketidak sabaran tarikh melihat dunia ke 26 tahun :D
    nak hadiah satu lori ke?...mungkin?

    ReplyDelete
  7. happy birthday ( advance wish ) :-D

    ReplyDelete
  8. awal2 bagitau ni ada udang sebalik mee ni haha

    ReplyDelete
  9. wah dah nk birthday. blh la buat GA nanti.hehe

    ReplyDelete
  10. Happy 26th Birthday Kak MIJ , May Allah bless you always ;) stay cute w yr doodle yaww ;P

    ReplyDelete
  11. Sabar lah kak insyaallah ada la tu rezeki suatu hari nanti. Miza doakan yang terbaik buat akak :) Kalau ada rezeki lebih miza PM fb akak ^_^ insyaallah.

    ReplyDelete
  12. hanya ucapan mampu di beri.. hehe.. selamat hari jadi,ucapan terlebih awal.. haha.. semoga gembira2 selalu.. insyaallah,akan datang ada laa rezeki untuk menimang cahaya mata..

    ReplyDelete
  13. ramai2 belanja merahitujambu mee goreng.. apa balik mee itulah hadiahnya. hahaha. XD

    *kuey tiaw kerang pun sedap gak kan dari kek.. =3= uhuu~

    ReplyDelete
  14. morning dear...hepi belated besday..semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki...Insya'Allah..kesedihan itu akan berubah menjadi kegembiraan satu hari nanti..yg penting kite sabar..usaha..dan redha k...:)

    ReplyDelete
  15. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. resepi masakan?sy x buat masakan dear

      Delete
    2. saya pun tak jumpa resepi masakan. :D

      Delete
  16. sis, birthday saya 26 septemmber ;)

    ReplyDelete
  17. kalau sampai bulan birthday mesti excited sangat kan.jgn sedih tyra,ade rezeki untuk awak nanti..insyaAllah..Allah tahu apa yang terbaik untuk kita kan.. :)

    ReplyDelete
  18. Ya Allah.. cantiknya blig ni.. cantiknya doodle.. x tau nk ckp.. klu singgah blog yg ada doodle cuney teman asyik gila meroyan jea.. aaaaaaa

    ReplyDelete
  19. Birthday kite same bulan la..5 hari lepas tu bday Kepink pulak...nk hadiah meh bg alamat dkt page fb LUVLY PINKY CHOCO WRAPPER.... siyes ni n ASAP ;)

    ReplyDelete
  20. Birthday kite same bulan la..5 hari lepas tu bday Kepink pulak...nk hadiah meh bg alamat dkt page fb LUVLY PINKY CHOCO WRAPPER.... siyes ni n ASAP ;)

    ReplyDelete