Saturday, September 21, 2013

Oh September Give Away by Safiena & Friends

sila baca syarat-syarat penyertaan di sini..
3 perkataan yang mengambarkan diri anda :
1.semua yang ada pada anak no 2
2.isteri kepada Hairull Fadly Ahmad
3.meminati warna merahitujambu
lukis doodle aiskrim sebab nak minta encik suami bagi kek aiskrim baskin robbin sempena besday aku yang ke 26..kalaulah dia rajin baca dia tahulah apa aku nak..kalau tak baca tu kira syok sendiri aja nak kek baskin..huhuhu..**aku lebih suka berahsia mahupon mengunakan bahasa kiasan...mungkin itu jugak sifat perempuan...walaupon kadang-kadang lelaki ini suka perempuan cakap terus terang..sebab lelaki agak tidak faham kiasan perempuan.. =P

10 comments:

  1. hahaha. kita berkias macam mana pun, susah nak faham. lelaki ni jenis direct, simple.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..buat masa ni somi paham..penah sekali cakap seluar sy ketat dh...bila ada duit dia ajak beli suar..igt x phm td.. =P..

      Delete
  2. kalau perempuan berkias..biasa fi berkias blek..ahaha :P

    ReplyDelete
  3. hb dear.. tu la suami ne faham tp take time.. kalau die rasa ada duit n boleh bt belanje die belikan tnpa bnyak cakap.. tp as a wife kalau suami bbt dono je jgn kecil hati k dear.. bukan dia tak sayang kita.. selamat menempuh alam perkahwinan.. kena bnyak bersabar n take time :)

    ReplyDelete
  4. hihihi~amboi...klu bace ade 2 akan terjadi dear..sama ada take noted atau wat dono aje...hehehe~ hopefully die take noted la yea... :)

    ReplyDelete
  5. cakap jer direct, kitorang nie lurus bendul.. kakakka.. selalunya kalau faham pon, buat buat tak faham.. kakakakka

    ReplyDelete
  6. kenapa tak guna liquid je utk ayat lastu tu! hehehe

    harap2 suami cik MIJ faham la ye

    ReplyDelete
  7. dah namanya lumrah perempuan bersifat pemalu..berkias kias lah kan.tapi dah namanya lelaki..lebih suka direct..hehehe..sabar je la..lama2 faham memahami gitu.all the best untuk giveaway ni tyra :)

    ReplyDelete
  8. Visit us for books for you and yours....
    http://bangibookseller.blogspot.com/

    ReplyDelete