Tuesday, September 24, 2013

25 september 2013

Dari ahad sampai selasa baru ini pergi honeymoon di Gold coast,Morib...sudah 5 bulan berkahwin baru hegeh-hegeh nak pergi honeymoon..serius kerja memang tak mengizinkan..apantah lagi duitkan..ahahaha..tapi aku pergi jugak..maaf akitek..hari ini hegeh-hegeh siapkan kerja tertunggak..tak perlu nak di cerita panjang..biar gambar bercerita..selebihnya boleh tengok di intagram...


akhirnya kiasan menjadi nyata..Aiskrim baskin robbin untuk besday isterinya**kenyit mata laju-laju...yeeeaaayyyyy..terima kasih sayang..di harap awak manis selamanya..bukan untuk tahun pertama bukan untuk tahun depan..tapi hingga ke jannah..ameen..dan terima kasih dekat adik juga beli mini cupcake..comelkan?
mini cupcake dari adik

ice cream cake baskin robbin dari suami

cukuplah ucapan sayang..cukuplah kata-kata semangat di lontarkan..seperti sebakul hadiah aku terima...**minitis air mata..terima kasih ibu abah adik beradik semua kenalan..dan paling penting suami tercinta untuk segalanya..insyaALLAH..selamat ulang tahun ke 26 merahitujambu..terlalu daif diri ini sebagai hamba mu ya ALLAH..moga kau murahkan rezekiku..ameen, insyaALLAH..

20 comments:

  1. happy belated birthday, comel doodle yang last tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum belated dear.rini my birthday dear

      Delete
  2. Happy belated birthday.. Sedapnya ice cream :)

    ReplyDelete
  3. semoga dgn pertambahan usia, bertambah iman, kematangan, serta kesabaran..semoga cemerlang serta bahagia dunia dan akhirat bersama org2 yg disayang.. :)

    ReplyDelete
  4. Hepi besday dear..semoga berbahagia hingga ke jannah..
    wah~sedapnyer la aiskrim tuh...cup cake tuh serius comey2 gler...
    semoga tabah menghadapi dugaan dan ujian Allah di mase akan dtg k..
    nieyl doakan yg terbaik :)

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday dear :)
    semoga murah rezeki selalu,amin insyaAllah :)

    ReplyDelete
  6. HEPI BELATED BEFDAY SIS .. SEMOGA JD SEORG ISTERI YG SOLEHAH DAN BAHAGIA SMPAI HUJUNG NYAWA :)

    ReplyDelete
  7. happy birthday tira! untung dapat kek baskin robin. mahal tuuuu. hahaha

    ReplyDelete
  8. happy belated buffday syg~ may Allah bless u always.dapnya kek tu.nk tikit~

    ReplyDelete
  9. Happy Bornday Tyra..wahh bestnya celeb birthday tahun ni kan..so sweet!

    ReplyDelete
  10. hpy belated brthday kak.......untung nye dpt suami yg bce blog isteri dye =)

    ReplyDelete
  11. sedapnya eskremmm.. ade lagi tak?.. kakakkaka

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday tra. semoga panjang umur murah rezeki dan bahagia dunia akhirat. aminn

    ReplyDelete
  13. Happy 26th Birthday kak MIJ ;)

    ReplyDelete
  14. hepi besday mij... owh.. umah ankel lebih kurang 20 menit dari morib... hmmm... rasanya dah lama tak pi pantai tu... hampir 10 taun kot... kuikuikuikui

    ReplyDelete
  15. selamat hari ulangtahun kelahiran. seronok dapat pergi gold cost malaysia tu. heaven sangat!


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  16. Dulu ada teringin nak makan kek aiskrim Baskin Robbins, so nak guna kesempatan birthday anak buah untuk beli. But si ayahnya pula tak mahu, katanya was-was, tentang apa pon tak tahulah. There goes my only chances...

    But happy belated birthday! Dah lama rasanya saya tak doodling...

    ReplyDelete
  17. thanks for the follow....follow u back...happy belated birthday....

    ReplyDelete
  18. letakla logo kat doodle ni supaya x de org bleh copy akak..

    ReplyDelete