Wednesday, October 2, 2013

PROMOSI RAYA HAJI

promosi raya haji!! untuk doodle pasangan(basic doodle) rm30 sempena raya haji.. harga biasa boleh tengok di link sini..tak kisah sama ada doodle couple atau doodle wedding...promosi akan tamat bila tibanya raya haji...PERHATIAN!! tempahan tidak urgent di terima..selepas membuat pembayaran aku akan letak senarai nama tempahan di side bar blog..sila rujuk untuk menentukan giliran anda...berminat boleh email teddy_bie87@yahoo.com atau PM di page Fb merahitujambu.blogspot..
header baru mij

**untuk tempahan kad kahwin doodle sangat di galakkan tempah 2-3 bulan awal sebelum majlis..berminat boleh rujuk di sini..baca syarat-syarat tempahan ya dear.. =)..

16 comments:

  1. Pewwittt..ada promosi la ;) hehe..mij..kalo yath nak tempah doodle family ada discount jgak x? Hihi...lame da x tmpah..

    ReplyDelete
  2. nk2...tp xsempat lagi nk email...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat sebelum kehabisan tarikh..hehehe

      Delete
  3. wah cantik. nak buat pre-tempahan tuk kad raya 2014 boleh tak?


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  4. cepat cepat order sementara harga tengah best ni. semoga biz terus maju..majulah seni untuk diri sendiri.hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahhaa..betul2..majulah seni untuk diri sendiri.. =P

      Delete
  5. selamat Hari Raya.. eh.. hehehehe..

    ReplyDelete
  6. Cantiknya doodle awakkk! Aaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. Alaa.. ingat promosi daging lembu utk korban ke apa tadi..

    ReplyDelete
  8. wah~bestnyer...balik kg ke raya haji nant?

    ReplyDelete
  9. bestnya dear.. gud luck.. semoga murah rezeki

    ReplyDelete