Saturday, November 23, 2013

Gambar bercerita

biarlah gambar menceritakan segalanya..yeaaayyy itulah dia instagram..aku sekarang lebih ketagih instagram berbading facebook..kadang-kadang tak tengok langsung melainkan ada orang tag nama aku atau geng blogger doodle update..ataupon customer tak mesej atau komen page merahitujambu...dadah di facebook sudah mulai di ubati..eceh..itu pon sebab facebook di pejabat kena dah block..kalau tak siap..bosan je hadap drawing tengok facebook..=P..
setiap application ada fungsi masing-masing..seperti di blog orang lebih suka tengok gambar sambil bercerita..tapi di instagram kita tak perlu taip panjang-panjang hanya letak gambar jadi orang faham sendiri..tak faham tanya!! =P..hak masing-masing nak letak gambar apa..walaupon sesetangah orang sakit hati tengok gambar kita..tapi itu hak masing-masingkan..**awas!!hak asasi ada batasannya...tak suka boleh unfollow itu jugak hak masing-masing.. =P..paling orang nak tengok di instagram adalah artis..lain pulak aku lebih suka tengok blogshop..dapat la cuci mata plus cuci duit..ahahaha...duit yang korang buat tempahan dapatlah aku membeli-belah di online.. ngaaaa~.. alhamdulilah..terima kasih korang..dapat la isi sikit baju di almari yang dah nak termutah tu.. =P..


**walaupon almari menumbun baju..tapi hari-hari cakap baju takda..apakah??

16 comments:

  1. instag best..tapi yg paling bahaya, dil byk follow blogshop.. mmg bdarah la idung tgk bendaa2 org jual..smua nak..

    ReplyDelete
  2. Haha . Kebanyakkan Blogshop niy jual baju Wanita jekk. Laki ? langsong tade :P

    ReplyDelete
  3. seronok tgk gambar tyra di insta :) kdg2 letak gambar dan komen lebih mudah anytime anywhere :)

    ReplyDelete
  4. hehe.. saya baru je start guna istagram. Tp mmg suka instagram la berbanding fb.

    ReplyDelete
  5. suka instagram sebab efeknya best

    ReplyDelete
  6. nasib baik abang takde Instagram.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. instagram jugak jadi pojaan lobang idung..

    ReplyDelete
  8. HAHAHA..same la. baju byk tp ckp xde baju nak pakai. kurang aktif kt insta, byk kt twitter je. hee :D

    ReplyDelete
  9. dulu slalu la instagram..amik gamba pemandagan..awan..matahari...langit..yg cantik...sggup berhenti kereta tepi highway amik gamba matahari terbit hehe...
    lame2 bosan plak...hehe

    ReplyDelete
  10. amboi...sampai dah nak termuntah almari tuh leh kate xde baju yea...hihihi~
    almari nieyl kat umah tuh dah 2..nie tgh pk nak tambah lagi satu sbb baju nieyl makin byk plak..hehehe~

    ReplyDelete
  11. Suka tengok stuff org yg comel2 dalam insta ^_^

    ReplyDelete
  12. kalau bukak instag je, tangan asyik gatal tengok2 blogshop.. errr >_,

    ReplyDelete
  13. sy suka gak bukak insta...tapi kekadang tak tahu nak buat apa..end up usha gambar orang jer..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete