Monday, January 20, 2014

#3-produk doodle merahitujambu


alhamdulilah satu lagi produk doodle dari merahitujambu telah pon di keluarkan iaitu Tote bag.sudah pon di pos minggu lepas rasa lega sangat..jualan tidaklah sebaik yang di jangka..tapi alhamdulilah terjual jugak semua hanya tinggal ada 4 pcs sahaja..jadi sesiapa yang berminat boleh PM di page merahitujambu blogspot atau email di teddy_bie87@yahoo.com..



saiz dia sangat memuaskan boleh la isi buku, isi bekalan dan boleh dijadikan green bag untuk ke pasaraya pada hari sabtu..almaklumlah pada hari sabtukan tanpa bag pelastik

**diingatkan kembali..keluaran NUR untuk bulan februari sudah pon ada di pasaran..baik beli cepat pada sesiapa yang ingin belajar mendoodle dari merahitujambu...ada tutorial mata dan doodle..tak paksa..tapi ramai yang bertanya tak buat tutorial ke?tak ajar cara mendoodle ke?siapa tanya lagi aku ketuk kepala dia..heheh..ok gurau aja.. =P..cepat beli !!!!

16 comments:

  1. dah beli pagi ni.. simple eh tutor... satu gambar 7 penerangan. XD jimat2~

    *balik nanti nak try jadi ke tak, her her kalau jadi saya tag wee~he *

    ReplyDelete
    Replies
    1. memula org majalah nur pon mcm tak puas hati sikit..tapi panjang2 pon kalau org tak paham x guna jugak.harap sangat orang paham..insyaALLAH

      Delete
  2. clap! clap! untung ramai dapat ilmu daripada MIJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH dani.awak lagi ramai ikuti..sy ni jenis x reti buat tutorial

      Delete
  3. yeay..insyaAllah..nanti mun gi kedai beli ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear support merahitujambu.. =)

      Delete
  4. awak, cute nye tote bag tu..:) :)

    ReplyDelete
  5. memang thorrbaek arr!!! kalau fi ada gf da beli da niii..heehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semestinya ada gf baru nk beli ..beli bc saja2 pon boleh..tuk bakal awek..hehehe

      Delete
  6. apsal la tak keluar dlm majalah PC ke.. Solusi ke.. :p
    takpela. nanti bolehlah beli satu mjlah Nur buat kenangan haha

    ReplyDelete
  7. Ooo....next month bleh cr kt library...hehehe....

    ReplyDelete
  8. Bertambah maju karya tyra..Tahniah..betul tu,jangan dok tanya lagi kan..cari je kat blog ni..segala tutorial doodle ada..hehehe..kalau berkesempatan boleh beli nanti majalah Nur :)

    ReplyDelete
  9. tahniaaaaah kak MIJ, semoga bisnes MIJ smkin maju. love all yr masterpiece ;) keep calm and stay creative hee

    ReplyDelete
  10. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete