Saturday, July 23, 2011

bunga dulang hantaran

bagi korang layan dulu gambar ni...












cantikkan??ada seorang  kakak ni menyatakan hasrat beliau untuk menempah sample bunga dulang hantaran dari hasil tangan Triple A Shop .....mungkin beliau pernah tengok ribbon cute round/Double Round penyebab beliau menyatakan hasrat beliau..alhamdulilah..hasil tangan kekreatifan ibu menjadi juga...kalau korang nak tahu ibu aku adalah bekas mak andam..dan sebelum/semasa menjadi mak andam ibu memang mengambil upah membuat hantaran/bunga telur/alas dulang dan apa saja yang berkaintan dengan hantaran kawin beliau boleh buat..insyaALLAH..jadi nanti aku kawin tidaklah susahkan???**mengambil kesempatan yang ada aku pon belajar dari ibu..pernah sekali tu bunga telur tidak dapat di siapkan aku di ajar oleh ibu untuk menyiapkan juga..menjadi!!!kira aku ni tangan dari keturunan beliau...=p... hasil pandai melukis dan kekreatifan aku memang dari keturunan ibu...


**dari kerongsang/sepit menjadi bunga hantaran..lepas ni bunga tangan pula...insyaALLAH..=)



20 comments:

  1. cantik bunga dulang hantaran tu..
    :)

    ReplyDelete
  2. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  3. serius cntekk ! kalau wrna merah lg laa cntekk :)

    ReplyDelete
  4. ahhh la...

    cantik lak bila bunga tu jadi dulang hantaran...

    ila nak tempah pun lambat g nak tunang or kawin..hehe

    ReplyDelete
  5. babe cantiknyaaaaa! serious. kalo camni, 5 tahun lagi i tempah. haha :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah murah rezeki akak kan...

    ReplyDelete
  7. wahh uniklah..awk buat dear?
    chanteklah :)

    ReplyDelete
  8. wahhh.... mcm unik je... pinjam idea boleh? hehe :P

    ReplyDelete
  9. Memang cantik dan kreatif lahh... teruskan..mula dgn kecil-kecilan... ok tuu...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah,tahniah sbb dianugerahkan bakat semulajadi ni,cantik je :)

    ReplyDelete
  11. wah cantik tuh .. kalau nak tempah2 buat hadiah ni lawa juga .. heheh

    ReplyDelete
  12. ank bekas mak andam?ptt la cun.. :D

    ReplyDelete