Thursday, August 18, 2011

rezeki bulan puasa


insyaALLAH ada rezeki cuma kita saja tidak tahu bila masa dan waktunya...alhamdulilah..hari ini aku di jemput oleh mantan akitek di sebuah tempat kerja lama aku untuk berbuka puasa dengan mantan-mantan rakan sejawat aku dulu..mantan-mantan rakan sejawat dulu pon sekali keluar dengan berhenti dari pejabat lama..masing-masing pergi ke tempat kerja baru..bertukar angin...setelah hampir sebulan aku tidak jumpa rakan-rakan lama..hari ini insyaALLAH kami akan berbuka sekali di PUTRA JAYA CRUISE..katanya di dalam kapal..wah...menarik..mantan akitek yang belanja..alhamdulilah..

selasa pula pejabat baru yang menganjurkan berbuka puasa di JW MARRIOT HOTEL..sebulan lebih di sini alhamdulilah...aku mulai serasi..harap-harap lebih serasi di sini...tawaran dari mantan akitek belum lagi di beri tahu...harap dia dapat terima keputusan yang aku beri..aku terpaksa menolak tawaran beliau...moga ada tempat aku di sini..

**duduk di rawang ada hari nak buka puasa di luar..balik naik apa ya???

cerita doodle

aku dah senarai kan hutang doodle insyaALLAH minggu ni aku siapkan..lepas buat kuih raya mungkin...
  1. doodoodoodle
  2. soliciousstorynory
  3. firdanilovestory
  4. maii yusre
  5. bunbun
  6. nieza
doodle dari bunbun..terima kasih...comel sangat..tunggu ye doodle dari merahitujambu

yang ini dari nieza baru saja dapat..terima kasih dear..comel sangat..tunggu ye doodle dari merahitujambu



**doodle free tunggu ya...


cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.





41 comments:

  1. Tu dia............ Aku semalam pun dapat rezeki orang belanja iftar kat mcd.. Ade sekali tu, ex aku bawak p berbuka dgn geng dia.. Semua org semenanjung termasuk dia.. Makan kat eastwood valley tempat golf club miri, pastu kn, aku rasa macam tidak berada di miri sebab dikelilingi org semenanjung je.. Aku terdiam~ Pastu masuk keta, ex aku tanya asal diam? Adoiiiiiiiii..

    *Rezeki semalam paling best sebab dapat bonus rayaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. wah,rezeki tu..alhmdlillah..

    syukur kan..

    ReplyDelete
  3. Macam mantan Perdana menteri pulak

    ReplyDelete
  4. tak pe la, dah terpaksa tolak nak buat mcmne kan...

    ReplyDelete
  5. kalau tempat kerja best,nk dtg keje pon sonokkk je kan.

    ReplyDelete
  6. untungnye owg da kjeeeeeeeeeeeee..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. syukur nikmat Tuhan

    ReplyDelete
  8. yeah ^_^ moga lebih serasi di situ ..
    waaaa, banyak nya doodle..

    ReplyDelete
  9. dodol utk ak xde ke??ke ko wt org yg hutang ngn ko je??haha

    ReplyDelete
  10. haaaa nape takde org nk blnja sy buke pose ni???

    ReplyDelete
  11. semua berdudel

    nk jugak tapi tak reti wakaka

    ReplyDelete
  12. wahh bertuahnya badan.. alhamdulillah ya

    ReplyDelete
  13. seronok kan dpt rezeki lebih..syukur alhamdulillah..awk arkitek ekk?patutla pndai melukis :)

    ReplyDelete
  14. MURAH REZEKI.. ALHAMDULILLAH, SYUKUR...

    ReplyDelete
  15. bestnye buka pose ramai2 smbil org belanja..huhuhu

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah...murah rezeki..kite macam keje 1 bidang je..cik merah keje apa??

    ReplyDelete
  17. wah byknye dodol.. kak citra nak 1 bole weeee..
    btw kak dtg dr segmen mr Ben.. dah follow dan selamat beramal ye

    ReplyDelete
  18. wah byknye dodol.. kak citra nak 1 bole weeee..
    btw kak dtg dr segmen mr Ben.. dah follow dan selamat beramal ye

    ReplyDelete
  19. wah byknye dodol.. kak citra nak 1 bole weeee..
    btw kak dtg dr segmen mr Ben.. dah follow dan selamat beramal ye

    ReplyDelete
  20. wah byknye dodol.. kak citra nak 1 bole weeee..
    btw kak dtg dr segmen mr Ben.. dah follow dan selamat beramal ye

    ReplyDelete
  21. wah byknye dodol.. kak citra nak 1 bole weeee..
    btw kak dtg dr segmen mr Ben.. dah follow dan selamat beramal ye

    ReplyDelete
  22. wah, untungnye dapat berbuka dlm cruise..

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..murah rezeki =)
    Tempat yg best2 plak tu...
    Ymmeh!

    ReplyDelete
  24. nnti upload gambar ye tira....
    miss u and all of them... :)

    ReplyDelete
  25. berbuka atas kapal??bestnya....nak tgk gambar jugak..hehe

    alhamdulillah..rezeki bulan ramdhan kan..;_0

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. ada doodle utk kamu...^^

    http://cello191.blogspot.com/2011/08/more-doodle-gift.html

    ReplyDelete
  28. wah, bestnya dpt buka dgn mantan arkitek ^^

    ReplyDelete