Friday, August 12, 2011

segmen kreatif bersama budak bertopeng

jom kita join segment cik anisasniza aka AnaAnisMuslimah..mudah tidak mudahlah...tapi hanya mengunakan teknik bulat..buat sekreatif anda tentang bulat..janji tema bulat..

syarat-syarat :-

tampal header ini



tatap bulat ini
 dan apa yang patut dibuat sila baca di bawah

dah faham.. baca bawah ni pulak 



kalau tak faham anisasniza siap bagi contoh lagi
di bawah ni contohnya..




berminat??sila klik SINI..korang hanya letak header dan hasil kreatif anda dan nama karya anda dan cerita ringkas anda aja..aku je buat bagi korang lebih faham...menarik tak??? dan hasil kreativiti aku :


hasil kreatif aku :
nama kreatif aku :
donut kasih sayang 

cerita ringkas anda:
kalau makan donut teringat encik kasih sebab dia suka makan big apple.


**cik bulat ini pernah buatkan doodle untuk aku kalau nak lihat klik entry SINI

**adik kata ni "akak buat sendiri ke??"dia tanya soalan bonus..aku siap tunjuk bukti photoshop donut ini..aku penat-penat bangun pagi semata-mata nak join segmen ini..kejap lagi nk pergi kerja ke tak eh??kemalasan melanda..

**kali pertama aku dengar software photoscape...sebab aku biasa guna photoshop...dan masa belajar dulu memang ada subjek photoshop..sebab tu aku agak mahir menggunakan photoshop...ramai tanya aku kerja bahagian apa..??cubalah korang teka..

**aku hanya bukak doodle trade limit 5 orang saja...sesiapa berminat dengan doodle trade dengan aku sila tinggalkan

  • link 
  • nama..
cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.





29 comments:

  1. kreatif2..
    bulat dh jadik donut comel..
    ngehehe..

    ReplyDelete
  2. kreatifnyer, boleh buatkan akak doddle 1...

    ReplyDelete
  3. Alololo..so Sweet nee..TQ2x join ^^, b creativ alwayz..tq2x..happy n sukee..

    ReplyDelete
  4. comelnya! hehe smg awak menangggg.

    saya pandai photoscape je. photoshop xpandai..wuu

    ReplyDelete
  5. wah,,,comey..

    nk join,tp xde idea lg..^^

    ReplyDelete
  6. wah..bulat itu donut rupanya dalam pemikiran merah itu jambu

    ReplyDelete
  7. kretiplah awk dear..tak terfikir kot nk buat donut camtu hehe..awk keja bhgn grafik ke??

    blhla ajr sy guna photoshop :)

    ReplyDelete
  8. ak x kretif la..so xleh join..huhu

    ReplyDelete
  9. haha sedapnye donut...
    =D

    ko arkitek ke??huu

    ReplyDelete
  10. acik x kreatip dan x jugak reti wat doodle ... :(

    ReplyDelete
  11. mmg kreatiplah..
    comel jer Dounut tu jdnye.. ;)

    ReplyDelete
  12. x smpi ht nak mkn donut tu kalau wujud haha unless sedap..siap lah!hohoho
    a'ah wa pun slalu guna photoscape je beb edit pix =)

    ReplyDelete
  13. hehe..menarik tu..nampak sedap donut awk..:)

    ReplyDelete
  14. Memang pandai laaa buat Doodle... Kreatif... Siap ada coklat..

    Nama pun kreatif..Pink Donut laa tuu

    ReplyDelete
  15. owh donut....nak..nak....yummy yummy.suka tgk sis buat doodle.apatah lagi donut ni...mmg cantik dan kreatif!wish u luck ye!

    ReplyDelete
  16. wah donut kasih sayang.. hehehee

    comel je nama..

    good luck dear..

    ReplyDelete
  17. kretif la tu...

    shomel sesangat tau...

    komfom menang..hehe..

    good luck..;-)

    ReplyDelete
  18. kreatif!

    jika betul ada donut cam ni, budak2 mesti suka..tapi ada kot =)

    ReplyDelete
  19. itu 1st time saya guna paint hehe..
    main hentam saja :)

    ReplyDelete
  20. baru nak msuk ni. tgk ramai beno kreatip. xjd T.T

    ReplyDelete
  21. wahh comel gila donut!
    cik ana nak gak sebijik! keh3

    ReplyDelete
  22. aww
    kreatipnye
    heee :)
    nmpk sdp da bult tu

    ReplyDelete
  23. Peserta Segmen..jom terjah ini..^^

    http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/operasi-melawatdanchecking.html

    ReplyDelete