Monday, September 19, 2011

i.doodle project


syarat-syarat penyertaan

  • anda lukis doodle guna pen (simple drawing) dan 
  • scan atau snap guna handphone, tak payah edit atau warna, macam lukisan kat atas
  • ikut kreativiti masing-masing tapi lukisan yang simple saja ok..


hasil kerja tangan aku...menggunakan pen dan pencil.aku snap guna phone camera X-5 pink aku ^_*


selepas scan..cik mell boleh amik yang bawah ni...

**pagi tadi aku kena sleep paralysis



39 comments:

  1. wah wah..camtu je ke nak buat doodle. pas scan baru kaler kaler eh.

    ooo..now i know.

    **pix cam menguap. xde la ada orang puji pix cantik coz gelak tutup mulut cenggitu.

    ReplyDelete
  2. kreatif sungguhlah adik akak ni..tabik spring sikit..toinggggg

    ReplyDelete
  3. nak tgk gambar sebenar. tgk la vlog tu. tu la kitorang. gambar sebenar camana?

    ReplyDelete
  4. gle r tgn berseni tu.bru lukis donut..blm lukis mke PM lg. :P

    ReplyDelete
  5. comel.lah !! suka details pada donut itu

    ReplyDelete
  6. sedihnyerrr, cc busy sangat.tak sempat join

    ReplyDelete
  7. peerrgh.gua reti lukis org lidi je

    ReplyDelete
  8. hye sahabat...merahitujambu....
    maaf kerana lama menyepi akibat tuntutan kerja yang melambung.... pasal cake utk awak juga, saya mintak maaf sebb tak dapat siapkan... mmemang tak sempat sgt2.... saya ni nomad ke sana sini, kuar pagi buta, balik malam buta dah penat. dah nak sebulan hidup sy tak teratur ni... apa pun cik semut doakan moga cik merahitujambu, bahagia di dunia n akhirat serta di beri kekuatan dan ketabahan mengharungi cabaran hidup.. amin..

    ReplyDelete
  9. wah ko mmg tangan seni weh
    kalau aku seyes, xtau pe jd!hahaha...ada ms nak cuba la lukis..haha

    ReplyDelete
  10. hehe..comey2...tunggu hasilnye ye ^_^ terima kasih join

    ReplyDelete
  11. cantik la dear..! kemas.. i likeeee... sy xder pen nak lukis2..hohoho...

    ReplyDelete
  12. kne bli brg tmbhan rupenye...

    ingatkn gune mouse je...

    ReplyDelete
  13. ni contest lagi ke ? hee . malu laa nak lukis, hari tuh punya comot .. hahaha

    ReplyDelete
  14. awatlah hang kreatif sangat....suka tengok karya you

    ReplyDelete
  15. sangat kreatif,betul2 ada bakat..aie dah lama xmelukis..tgn dh kras mcm kayu,dah terbiasa pgang skru driver utk keje jer skrg..hehe..

    *err,jgn rsa stress sgt ye...rht kena ckup..jga dri n kshatan juga...

    ReplyDelete
  16. kena lagi ?
    em perlukan rehat la sis..

    ReplyDelete
  17. ala, tak reti melukis guna tangan huhu..

    ReplyDelete
  18. bunbun <-- fail melukis objek. kalau suruh lukis pemandangan bolehla nak guna tangan tu lalalalalala

    ReplyDelete
  19. pasai apa la tangan awak ni kreatif sgt..wuwuwuw kalau saya, keras kaku. ahaks

    ReplyDelete
  20. teringin wat tp saya tangan tak reti melukis.. tak kreatif =(

    ReplyDelete
  21. nak masuk
    tp mase xizinkn lak
    hehe
    ader mse sye join asap

    ReplyDelete
  22. nak donut 1 MIJ:)hehe~~cute la dear..

    ReplyDelete
  23. lol... comel !!!!... nk dnut tu,..heee,..cm sdp

    ReplyDelete
  24. donat kan? hehehe. nak donat perisa coklat satu! *tetiba*

    ReplyDelete