Tuesday, September 20, 2011

love quotes #3

"cinta itu memberi dan menerima tanpa meminta balas"

~quotes~

kumpulan Love Quotes merahitujambu
  1. Love Quotes #1
  2. Love Quotes #2

**malam tadi tak boleh tidur gara-gara semalam kena sleep paralysis..jadi fobia pulak...=_=.rupanya abah selalu kena...semalam balik je ibu suruh basuh kaki..risau katanya...








31 comments:

  1. cinta itu tidak mengharapkan balasan..setuju sangat2.. yang memaksa tu tak cinta..

    ReplyDelete
  2. senyum aje ni.. dah amik dear doodle tu . TQ tau..

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/09/doodle-dari-merahitujambu-tq-dear.html

    ReplyDelete
  3. emm is it? tapi normallah sebagai manusia biasa, we're hoping people feels the same way as we do.

    ReplyDelete
  4. pas kawin time gaduh ada la ungkit2~keh keh~~

    *cinta tak semuanya indah belaka~keh keh lagi~~

    ReplyDelete
  5. comelnye doodle tu:)hehe~~

    ohh..yath pun macam pernah kene sleep paralysis tuh..

    ReplyDelete
  6. kalau dia mnta blasan means dia nda ikhlas la tu kan?? hehe

    p/s tak sudi join segmen kite ke?? sobsobsob

    ReplyDelete
  7. nice and sweet :)

    p/s : kawan zunah pon selalu kena sleep paralysis tu.

    ReplyDelete
  8. dikkkk bile nk buat doodle wedding untuk akk ni =)

    ReplyDelete
  9. suke quotes tu.

    aku memang tak sesuai pakai spec. memang macam mak nenek. tu yang malas nak pakai spec. relabeli contact lens 3 bulan sekali.huuhhuu.

    ReplyDelete
  10. Meminta balas yg mcm ne?

    Yg penting;

    ...mencintai pada yang menyinta!

    ReplyDelete
  11. comel^^..
    cinta??mun ni xtahu psal cinta..hikhik

    ReplyDelete
  12. ohh ini kes keturunan ke apa pyakit ni ?
    doodle kapel tu lawa.
    nak jugak.... haha

    ReplyDelete
  13. sleep paralysis...org dulu2 kata ditindih makhluk hitam...berdasarkn org cakap...sbb 2 bdn xleh gerak..but based on research..itu adalah definisi di atas...sistem bdn yg lumpuh sementara

    done follow sini merahitupink kaler!

    ReplyDelete
  14. ish22..ku bkn kena sleep paralyse..ku kne sleep tak reti2 nk bgun dh..gahgah.

    ReplyDelete
  15. suke ngan quote tu..btw, kadang2 saya pun takleh tido malam. hadoihh..

    ReplyDelete
  16. quotes yg u buat ke dear..comei2 kena ngan doodle =)

    msh lg xley zz?urmmm

    ReplyDelete
  17. betul tu, kalau cinta biarlah ikhlas..cewahhhahaha xP

    ReplyDelete
  18. bahaya sleep paralysis nih..jom pi basuh kaki..

    ReplyDelete
  19. sweetnya awk dear...bertuah pasangan awk :)

    ReplyDelete
  20. such a sweet quote =)

    btw, jgn lupa basuh kaki okay:) tcr awak =D

    ReplyDelete
  21. cinta memberi dan menerima. tapi jangan serahkan semua jiwa dan raga~

    ReplyDelete
  22. sukenye tgk doodle awk..makin comel :)

    cube amik wuduk sebelum tido..

    ReplyDelete